Efsane Queen grubunun gitaristi Brian May bahçe işleriyle uğraşırken kalçasını paramparça etti

May bahçesi konusunda "aşırı hevesli" olduğu için yaralandığını söyledi fakat olay hakkında detay vermedi

Brian May gizemli bir bahçe kazasında “Gluteus Maximus'unu paramparça edip” hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Queen'in gitaristi Instagram'da yüz maskesi taktığı bir fotoğraf paylaştı, ardından hayranlarına koronavirüsle bağlantılı bir şey yaşamadığını açıkladı.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reality check ! For me. No - the Virus didn’t get me yet - thank God. Hope you’re all keeping extra-safe out there. A decision to relax controls doesn’t suddenly make the danger go away. But me ?? Yes, I’ve been quiet. Reason ? As well as getting over-stretched and harassed by too many demands ... I managed to rip my Gluteus Maximus to shreds in a moment of over-enthusiastic gardening. So suddenly I find myself in a hospital getting scanned to find out exactly how much I’ve actually damaged myself. Turns out I did a thorough job - this is a couple of days ago - and I won’t be able to walk for a while ... or sleep, without a lot of assistance, because the pain is relentless. So, folks ... I need to go dark for a while, getting some complete rest, at home. Please, please don’t send me sympathy - I just need some healing silence for a while. I’ll be back - but I need the complete break. OK ? Thanks. Take care out there. Bri

Brian Harold May (@brianmayforreal)'in paylaştığı bir gönderi ()


72 yaşındaki gitarist fotoğrafın altında “Şükürler olsun ki virüs henüz bana gelmedi" yazdı.

Aşırı hevesli bir bahçecilik anında Gluteus Maximus'umu paramparça etmeyi başardım. Sonra kendimi aniden hastanede, kendime tam olarak ne kadar zarar verdiğimi anlamak için taramalardan geçerken buldum.

May sözlerini şöyle sürdürdü:

Görünüşe bakılırsa işimi eksiksiz yapmışım. Bu birkaç gün önceydi ve çok fazla yardım almadan bir süre yürüyemeyeceğim ya da uyuyamayacağım. Çünkü acı dayanılır gibi değil.

May bahçesinde yaralanmasına sebep olanın ne olduğuna dair detay vermedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

May, doktorların kendisine bakmasının ardından eve gönderildiğini, “bir süre kendisini dünyadan soyutlamasının” ve “tamamen istirahat etmesinin” istendiğini söyledi.

Ünlü gitarist sempatiye değil, daha ziyade “bir süreliğine iyileştirici bir sessizliğe” ihtiyaç duyduğunu ekledi.

Aynı zamanda astrofizikçi olan May, nisanda koronavirüsün çok fazla insanın et yemesinden kaynaklandığına inandığını söylemişti.

Queen gitaristi, “Bence dünyamızı başka türleri kötüye kullanmayacak şekilde yeniden gözden geçirmenin zamanı geldi” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU