Bahçeli'den Kaftancıoğlu'na: 'Bir şekilde' sözüyle ateşle oynamaktadır

MHP lideri, 3 Mayıs Türkçülük Günü mesajında, Canan Kaftancıoğlu'nun "Önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde bir iktidar değişikliği öngörüyorum" sözlerine değindi

Fotoğraf: AA

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 Mayıs Türkçülük Günü mesajında, siyasetteki 'darbe' tartışmasına değindi. Bahçeli, "İşbirlikçi çevreler, 'bir şekilde' sözüyle ateşle oynamaktadır" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancoğlu'nun "Önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde bir iktidar değişikliğini, hatta bir sistem değişikliğini görüyorum" sözlerine atıf yapan Bahçeli, "Bugünlerde demokrasi dışı arayışlarını gizlemeyen, sandıkta bulamadıklarını sokaklardan devşirmeye çalışan sefil siyasetçilerin, sefih destekçilerinin ağızlarından düşürmedikleri demokrasi elbette sahte ve sanaldır" dedi.

MHP lideri, "Millete tepeden bakan anti demokratik emeller, milli iradeyi yok sayan işbirlikçi çevreler, 'bir şekilde' sözüyle ateşle oynamaktadır. Türk milleti bu zalim ve demokrasi muhaliflerine asla müsaade etmeyecek, zamanında yapılacak seçimlerde bu çürükleri sandığın dibine gönderecektir." ifadelerini de kullandı.


Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU