Kadın karakterlere odaklanacak yeni bir Star Wars dizisi geliyor

Haberlere göre dizi, Star Wars evreninin daha önce anlatılmamış bir döneminde geçecek

ABD menşeli Variety dergisi, yeni bir Star Wars dizisi üzerinde çalışıldığını duyurdu.

Disney+'ta yayımlanacak dizi, daha çok Netflix'in Russian Doll dizisinin ortak yaratıcısı olarak tanınan Leslye Headland'e emanet edilecek.

Variety'nin haberinde, yapımın "diğer Star Wars projelerinden farklı bir zaman diliminde geçen kadın merkezli bir dizi" olacağı ve Headland'ın hem senaryo yazımında yer alacağı hem de baş yapımcı görevini üstleneceği ifade ediliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Disney+ halihazırda bir dizi Star Wars projesi üzerinde çalışıyor. Bunlar arasında Ewan McGregor'un rol alacağı, Obi Wan Kenobi'nin maceralarına odaklanacak bir dizi de bulunuyor.

Dijital yayın platformu aynı zamanda Diego Luna'nın Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi'nde (Rogue One: A Star Wars Story) canlandırdığı Cassian Andor karakteri üzerine de bir dizi hazırlıyor. Her iki projenin de teyit edilmiş bir yayın tarihi henüz bulunmuyor.

Ayrıca The Mandalorian dizisinin ikinci sezonu üzerinde de çalışılıyor. İkinci sezonda Pedro Pascal, Yoda'nın türünden küçük bir çocuk keşfeden Mandaloryalı ödül avcısı Din Djarin karakterini canlandırmaya devam edecek.

Geçen yıl Disney+'ta yayımlanan The Mandalorian dizisi, George Lucas'ın sevilen bilimkurgu evrenine yeni bir soluk getirdiği için olumlu eleştiriler almıştı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU