Bahçeli: CHP lideri dönen tekere çomak sokma arzusunda

MHP lideri Devlet Bahçeli, Türkiye’deki koronavirüs salgınına ilişkin, “Kriz seviciler, alınan ve ekonomiyi zırha büründüren tedbirlerden dolayı sukutuhayale uğrayacaklardır” dedi

Fotoğraf: AA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’deki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye bu salgını ramazan ayının sonuna kadar atlatacağına inandığını ifade eden Bahçeli, “Bayram günleri kucaklaşmalarla, sevinç ve heyecan sağanağıyla bezenip billurlaşacaktır" dedi.

Türkye’nin Koronavirüsle her cephede mücadele ettiğini vurgulayan Bahçeli, “Elbette bundan rahatsız ve memnuniyetsiz halde bulunan köksüzlerin varlığı gözümüzden kaçmamaktadır” dedi.

Bahçeli şunları kaydetti:

Hastalığın yayılması, hükümetin zora girmesi, Türkiye’nin tökezlemesi için tüm imkânlarıyla seferber olan, adeta ayin turuna çıkan içimizdeki habis emelli kimliksiz ve kötürümlerin neye ve kime hizmet ettiklerini aziz milletimiz çok iyi bilmektedir. Bunların ipliği pazara çıkmış, foyaları ortaya dökülmüştür.

“CHP lideri dönen tekere çomak sokma arzusunda"

CHP’nin salgınla mücadeleye ilişkin tutumunu da eleştiren Bahçeli, “ Sisli ve kirli bir pusuya yatmış, devamlı Türkiye’yi kötülemektedir. CHP’nin, İP’in, HDP’nin ve diğer şer ortaklarının kötü niyet ve nefreti artık gizlenemeyecek boyutlardadır” dedi.

Bahçeli, salgına karşı hükümetin bütün imkânlarıyla çalıştığını vurgulayarak, “CHP Genel Başkanı’nın iki de bir pişmiş aşa su katma arayışı, dönen tekere çomak sokma arzusu tam bir akıl tutulmasıdır” ifadelerini kullandı

CHP’nin Meclisten geçen infaz düzenlemesiyle ilgili eleştirilerine ilişkin Bahçeli, “FETÖ’cülerin ve PKK’lıların İnfaz Düzenlemesi kapsamına alınmaması CHP’yi, İP’i, HDP’yi çılgına çevirmiştir” diye konuştu.

“Kriz seviciler sükutu hayale uğrayacaktır”

Türkiye ekonomisi her türlü risk ve menfi gelişmelere karşı dayanıklı olduğu ifade eden Bahçeli, “Kriz seviciler alınan ve ekonomiyi zırha büründüren tedbirlerden dolayı sükûtu hayale uğrayacaklardır. Türkiye salgın dönemini en az hasarla, hızlı bir şekilde aşacak, yaralar da milli birlik ruhuyla sarılacaktır” dedi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU