One World: Together At Home konseri bu hafta sonu tüm dünyayla aynı anda Türkiye'de de yayımlanacak

Konser, Digiturk 1 no’lu beIN HD kanalında ekranlara gelecek

(AP)

Dünyanın her köşesinden ünlü sanatçıların evlerinden sergileyecekleri performanslarla, sağlık çalışanlarına şükran sunmak ve onları desteklemek için yapılacak One World: Together At Home konserinde doktorların, hemşirelerin ve ailelerinin yaşadıkları deneyimler de paylaşılacak.

beIN Media Group, Kovid-19 salgınıyla mücadeleye destek kapsamında, One World: Together at Home etkinliğini Ortadoğu, Kuzey Afrika, Asya Pasifik, Fransa, Kuzey Amerika ve Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 43 bölgede canlı olarak yayımlayacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Digiturk 1 no’lu beIN HD kanalında ekranlara gelecek bu özel konser, 19 Nisan Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece saat 03:00’den itibaren tüm dünyayla aynı anda izleyiciyle buluşacak.

Konser yayınına ek olarak, 18 Nisan Cumartesi günü saat 21:00’de başlayacak ve tam 6 saat boyunca özel görüntüleri izleyiciyle buluşturacak “One World: Together At Home – Digital Show”, beIN CONNECT Canlı TV 1 no’lu kanalda ekranlara gelecek.

Canlı yayını kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler, Digiturk 1 no’lu beIN HD kanalında konserin sona ermesinin ardından 20 Nisan saat 03:00’e kadar altyazı seçeneğiyle tekrar yayınlara ulaşabilecekler. Ayrıca bu özel gecenin tekrarı, 19 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Türkçe dublajlı olarak beIN SPORTS Haber ve beIN SPORTS HD 2’de yayımlanacak.

Uluslararası alanda en geniş katılımlı sivil hareketlerden biri olan Global Citizen ve Dünya Sağlık Örgütü’nün ortak çalışmalarıyla hayata geçirilen ‘One World: Together at Home’ etkinliği, tüm dünyada Kovid-19 salgınından etkilenen insanlar arasındaki birlik ve dayanışmayı sergilemenin yanı sıra insan hayatını korumak için en ön cephede mücadele veren sağlık çalışanlarına teşekkür etmek ve onlara hak ettikleri desteği vermeyi amaçlıyor.

Küratörlüğünü Lady Gaga’nın yapacağı ‘One World: Together At Home özel yayınında, Alicia Keys, Amy Poehler, Andrea Bocelli, Awkwafina, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong of Green Day, Burna Boy, Camila Cabello, Celine Dion, Chris Martin, David & Victoria Beckham, Eddie Vedder, Ellen DeGeneres, Elton John, FINNEAS, Idris and Sabrina Elba, J Balvin, Jennifer Lopez, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, LL COOL J, Lupita Nyong’o, Maluma, Matthew McConaughey, Oprah Winfrey, Paul McCartney, Pharrell Williams, Priyanka Chopra Jonas, Sam Smith, Shah Rukh Khan, Shawn Mendes, Stevie Wonder, Taylor Swift ve Usher gibi özel isimler ekranlarda olacak.

 

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU