Bir THY pilotu daha koronavirüsten hayatını kaybetti

Türk Hava Yolları kaptan pilotlarından Gündoğdu, yeni tip koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. THY'nin koronavirüs salgınındaki kayıp sayısı 3'e yükseldi

Serdar Gündoğdu / Fotoğraf: Twitter

Alınan bilgiye göre, Türk Hava Yolları (THY) kaptan pilotlarından Serdar Gündoğdu, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bir süredir koronavirüs (Kovid-19) tedavisi görüyordu.

Tedavisi için donör arandığı duyurulan pilot Gündoğdu'nun yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, Gündoğdu’nun ölümünü sosyal medya hesbından duyurdu.

Tatlıbal yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Rahmet-i Rahman’a kavuşan Kaptanımız, Serdar Gündoğdu'ya yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm üyelerimize başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

Gündoğdu 3'üncü kayıp oldu 

THY kaptan pilotlarından Mehmet Ali Kılıç, yeni tip koronavirüs nedeniyle 13 Nisan’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Gündoğdu ve Kılıç gibi THY’den uzun yıllar pilot olarak görev yapan ve emekliliğinin ardından simülatör öğretmeni olarak görevine devam eden Mustafa Özden Türkön de koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede kurtarılamamıştı. 

Uzun yıllar Türk Hava Yolları’nda kaptan pilot olarak çalıştıktan sonra emekli olan Feyzi Altunbulak’a da koronavirüs teşhisi konulduğu ve tedavisinin devam edildiği öğrenildi.

 

Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU