Hapisteki Ronaldinho, ayak voleybolu oynarken görüntülendi

Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho'nun Paraguay'daki hapishaneden yeni görüntüsü yayınlandı. 39 yaşındaki Ronaldinho, ülkeye sahte pasaportla giriş yaptığı için tutuklanmıştı

Sahte pasaport kullandığı gerekçesiyle Paraguay'da gözaltına alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho'nun hapishaneden yeni bir görüntüsü yayınlandı.

Hapishane günlerinde spordan uzak kalmayan Ronaldinho, bu kez arkadaşlarıyla ayak voleybolu oynarken görüntülendi. 

Paraguay'da Guiness Dünya Rekorları çalışanı Ralph Hannah'ın sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yayınladığı video  500 binin üzerinde görüntülendi.

 

 

Koronavirüs Ronaldinho'yu etkiledi

Dünyanın birçok ülkesini etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını, Ronaldinho'yu da etkiledi.

Ronaldinho, sahte pasaportu aldığını iddia ettiği Dalia Lopez'in koronavirüse yakalanması ve bu sebeple hakim karşısına çıkamaması nedeniyle, hapisten çıkma umudunu da kaybetti. 

Brezilyalı futbolcu ayrıca, koronavirüs salgını nedeniyle hapishane yönetiminin ziyaretçi giriş çıkışını yasaklaması üzerine ailesiyle görüşme imkanını da yitirdi.

39 yaşındaki Ronaldinho, muhtaç çocuklar için çalışan bir vakfın daveti üzerine gittiği Paraguay’a sahte pasaportla giriş yaptığı gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU