Oğlunun koronavirüs testi sattığı iddia edilen AK Parti'li vekil Tamer: Yalan, beni yıpratmak istiyorlar

Avrasya Araştırma'nın sahibi Kemal Özkiraz, İsmail Tamer'in oğlu Namık Tamer'in, sosyal medya hesabından "Covid-19 Rapid Test için ön sipariş alınır. Lütfen iletişime geçiniz" ifadelerinin yer aldığı test kiti fotoğraflarını paylaştığını ileri sürdü

Kolaj: Independent Türkçe

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'in oğlu Namık Tamer'in sosyal medya hesabından koronavirüs testi için ön sipariş topladığı ileri sürüldü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Independent Türkçe'ye konuşan İsmail Tamer, "Kesinlikle yalan, beni yıpratmak istiyorlar" dedi.

Avrasya Araştırma Şirketi'nin sahibi Kemal Özkiraz, İsmail Tamer'in oğlu Namık Tamer'in, sosyal medya hesabından "Covid-19 Rapid Test için ön sipariş alınır. Lütfen iletişime geçiniz" ifadelerinin yer aldığı test kiti fotoğraflarını paylaştığını ileri sürdü. 

Özkiraz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya da seslenerek, "Gereken yapılacak mı?" diye sordu. Özkiraz ayrıca, İsmail Tamer'e de istifa çağrısı yaptı.

 

Kendisi de tıp doktoru olan ve geçmişte Kayseri Devlet Hastanesi'nin başhekimliği görevini de yürüten İsmail Tamer, iddianın kesinlikle yalan olduğunu savunarak, "Beni yıpratmak için böyle bir şey ortaya atıldı" dedi. Tamer, isteyenin Sağlık Bakanlığı üzerinden araştırma yapabileceğini ve bakanlık üzerinden kimseyle temas kurmadığını da söyledi. 

 

 

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU