Trabzonspor Guilherme'yi KAP'a bildirdi

Trabzonspor Kulübü, Yeni Malatyaspor'da oynayan Guilherme'nin kulübü Alvarenga ile görüşmelere başladığını duyurdu

Guilherme / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Yeni Malatyaspor'da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı futbolcu Guilherme Costa Marques'in bonservisini elinde bulunduran Portekiz ekibi GDSC Alvarenga Futebol Kulübü ile görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Trabzonspor Kulübü'nden KAP'a yapılan açıklamada, "Portekiz'in GDSC Alvarenga Futebol Kulübünün profesyonel futbolcusu Guilherme Costa Marques'in kulübümüze geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur" ifadelerine yer verildi.

 

 

2018-19 sezonunda Malatya ekibine transfer olan Guilherme, 1,5 sezonda Süper Lig'de 48 maçta forma giyip 10 gol atarken, Ziraat Türkiye Kupası'nda 9 karşılaşmada 2 kez fileleri havalandırdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeni Malatyaspor Kulübü, futbolcuları Guilherme Costa Marques ile Trabzonspor'un kendilerinden izin alınmadan transfer görüşmesi yaptığı iddiasıyla tepki göstermişti.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Her ne şartta olursa olsun futbolcumuz ile bizim iznimiz olmadan görüşülmesi (ayartılması) futbolun yazılı çizili kuralları dışında, ahlakına uymamış ve Trabzonspor gibi büyük bir camiayı yönetenlere yakışmamıştır" ifadeleri kullanılmıştı.

 


Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU