Eternals, Namor’un Marvel Sinematik Evreni’ne gelişine işaret ediyor

Eternals'ın 6 Kasım 2020'de vizyona girmesi planlanıyor

Namor, Marvel çizgi romanlarındaki ilk mutant karakter olarak biliniyor (Marvel)

Marvel hayranları Denizaltıcı Namor’un (Namor the Sub-Mariner) 4. Evre’de nihayet Marvel Sinematik Evreni’ne geleceğine ikna olmuş durumda.

Bu görücüye çıkma için iki popüler seçenek Black Panther 2 ile Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Öte yandan The Eternals yıldızlarından birinin bir yorumu, Atlantis’in Kralı’nın (hayır, Aquaman değil) bu kasım kadar yakın bir tarihte geleceğine işaret ediyor.

Bir hayranın Twitter’da yazdığına göre kullanıcı, oyuncu Zein el Rafih’le direkt mesaj üzerinden iletişime geçmiş ve Rafih ona oynayacağı karakterin mizacıyla ilgili bir ipucu vermiş. İddiaya göre 15 yaşındaki yıldız, “Babası deniz canavarları tarafından öldürülen bir çocuğu oynuyorum” demiş ve filmin ilerleyen dönemlerinde, karakterinin büyümesiyle yaşça daha büyük bir oyuncunun kendisinin yerini alacağını açıklamış.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rafih’in filmde rol alacağı, Ajak’ı oynayan Salma Hayek’in geçen yıl Instagram’da Rafih ve bir diğer genç yıldız Lia McHugh’la bir fotoğraf paylaşması sonucu ortaya çıkmıştı. Ve eğer Rafih bu iki başrolle aynı sahnelerde görünecekse, bu onun filmde kilit rollerden birini oynayacağını gösteriyor.

Peki neden bunun Namor olacağını düşünüyoruz? Çünkü oyuncunun iddia edilen betimlemesi, Namor’un çizgi romanlardaki orijin hikayesini çağrıştırıyor.

Yönetmen Nadine Labaki tarafından keşfedilen Rafih, Beyrut’un kenar mahallelerinden birindeki çocukları konu alan Oscar adayı Lübnan filmi Capernaum’la oyunculuğa adım atmıştı. Oyuncu ve ailesi, şimdilerde Norveç’e taşınmış Suriyeli mülteciler, o yüzden yakın gelecekte ikonik bir Marvel süper kahraman filminde oynayacak olması müthiş bir şey.

Ölümsüzler ırkını ve Kit Harrington’ın Black Knight’ını beyazperdeye taşımak da dahil yeterince ciddi bir iş yükü olan Eternals'ın, Namor’u da hikayeye dahil edip etmediğini 6 Kasım 2020’de öğreneceğiz. 

We Got This Covered

 

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU