Atlasglobal uçakları yeniden havalandı

Finansal sebeplerle uçuşlarına ara verdiğini duyuran Atlasglobal Havayolları, bir aylık aranın ardından uçuşlarına yeniden başladı. İlk uçak İstanbul’dan Londra’ya uçtu

Fotoğraf: AA

Yaklaşık bir ay süren aranın ardından havayolu şirketi bugün itibariyle operasyonlarına yeniden başladı. Havayolu şirketinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Yeniden göklerdeyiz” notuna yer verildi.

Atlas Global Havayolları, finansal sebeplerden dolayı 26 Kasım'dan itibaren ara verdiği uçuşlarına tekrar başladı.

'Yeniden göklerdeyiz'

Bugünkü ilk seferle İngiltere'nin başkenti Londra'ya seyahat edecek yolcular, İstanbul Havalimanındaki kontuarlarda işlemlerini yaptırdı. Yolcular işlemlerinin ardından uçağın bulunduğu körüğe yönlendirildi.

Havayolu şirketinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Yeniden göklerdeyiz” notuna yer verildi.

 

Havayolu şirketi, uçuşlarına bugün planlanan iç hatta 1 dış hatta 5 karşılıklı tarifeli seferle devam edecek.

Bugün dış hatlarda Londra'nın yanı sıra Amsterdam, Bağdat, Tel Aviv ve Tahran'a, iç hatlarda ise yine İstanbul Havalimanı'ndan Antalya'ya karşılıklı 12 sefer yapılması planlanıyor.

Şanslıymışız, direkten döndük

Operasyonların başlamasıyla birlikte ilk seferle Londra’ya giden yolculardan Dilaver Sağlam, “Daha önce de Atlasglobal’le uçmuştuk ama herhalde bir talihsizlik oldu. Galiba havayolu da ülkenin ekonomik durumundan etkilendi. Ben zaten 21 Aralık’a almıştım biletimi zaten. Tesadüf ilk uçak da bizimkiymiş. Düne alsak uçamıyorduk, bugüne aldığımız için şanslıymışız direkten döndük” diye konuştu.

 

Ajanslar
 

DAHA FAZLA HABER OKU