CHP: Ethem Sancak, canlı yayından kaçtı

Engin Özkoç: Onu orada kaçırtan ağabeyi, kendisi karşımıza çıkabilir

Fotoğraf: AA

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Tank Palet Fabrikası ile ilgili olarak 23 Aralık Pazartesi günü yapılacak canlı yayının Ethem Sancak’ın vazgeçmesi üzerine iptal edildiğini söyledi.

Özkoç, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz günlerde Habertürk kanalında Tank Palet Fabrikası'nı kiralayan BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak’ın fabrika ile ilgili gerçekleri gizleyen, saptıran açıklamalar yaptığını, kendisinin telefonla yayına katılarak yanıt verdiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu program sırasında Ethem Sancak’ın kendisine “canlı yayında karşısına çıkma” teklifinde bulunduğunu aktaran Özkoç, özetle şunları söyledi:

 Dile getirdiğimiz gerçekler karşısında afallayan Ethem Sancak, bana çağrı yaptı; ‘Gel televizyonlarda beraber bunu tartışalım’ dedi. Daha sonra Habertürk’ün program yapımcısı değerli hanımefendi, bizzat beni arayarak, önümüzdeki Pazartesi günü Ethem Sancak, Doğu Perinçek ve İYİ Parti’den bir genel başkan yardımcısının katılacağı ‘Tank Palet gerçekleri’ ile ilgili bir program hazırladıklarını, katılıp katılamayacağımı sordu. Hemen geri dönüş yapıp, bu programa katılacağımı söyledim.

Ancak program sunucumuz beni dün akşam tekrar aradı, ‘AKP ve MHP katılmadığı için programa katılamıyor, Ethem Sancak gelmeyecek. O yüzden programı iptal ettik’ dedi. Ethem Sancak’ı programa göndermeyen ‘ağabeyini’ de televizyona davet ettik, ondan çıt yok. Gerçekler karşısında mert dayanır namert kaçar. Tank Palet bir ihanettir. Ethem Sancak, kaçtı. Onu orada kaçırtan ağabeyi, kendisi karşımıza çıkabilir.

 

BirGün

DAHA FAZLA HABER OKU