Taylor Swift dünya yıldızlarının katıldığı 30. yaş günü partisinin fotoğraflarını paylaştı

Şarkıcının kutlamasında Noel temalı bir fotoğraf kulübesi ve kedi temalı bir pasta yer aldı

Taylor Swift'in 2020 Glastonbury festivalinde sahne alacak sanatçılar arasında olduğu duyuruldu (Reuters)

Taylor Swift, "bir kadının görebileceği en iddialı tatil partisiydi" diyerek tarif ettiği 30. doğum günü kutlamasının fotoğraflarını paylaştı.

"Lover" şarkısıyla tanınan şarkıcı, New York'taki Oscar Wilde restoranında doğum günü buluşması organize etti ve bir dizi ünlü arkadaşıyla birlikte hayatının bu dönüm noktasını kutladı.

Swift gecenin bazı önemli anlarını 124 milyon takipçisiyle paylaştığı bir dizi Instagram gönderisiyle geceyi ölümsüzleştirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kutlamaya katılan konuklar arasında şarkıcı Halsey ve Camila Cabello, aktör Ryan Reynolds ve Blake Lively, Queer Eye dizisinin yıldızları Antoni Porowski ve Jonathan Van Ness'in yanı sıra süpermodel Gigi Hadid yer aldı.

Noel temalı fotoğraf kabinin yanında ünlü arkadaşlarıyla birlikte poz veren Swift, fotoğrafın açıklamasına şunları yazdı: "30. yaş günümü Jingle Ball konserinde yaptıklarıyla hayatımın mutluluğunu yaşatan hayranlarımla, ardından bir kadının görebileceği en iddialı tatil partisini vererek geçirdim."

"Ben sadece... hepinize sahip olduğum için cidden çok şanslı hissediyorum ve sonsuza kadar size teşekkür etmenin bir yolunu bulmaya çalışacağım. *Noel ağacında göz yaşları*."

The Cats filminin yıldızı aynı zamanda fotoğraf kabininin içinden çekilen fotoğrafların yer aldığı ve "Nice yaşlara ama bunu aşabilirsin Noel Baba" notunu düştüğü başka bir galeri paylaşırken, Porowski kendi sosyal medya hesabından bir fotoğrafı şu yazıyla paylaştı: "30 O-TUZ 30."

Gecenin ilerleyen saatlerinde Swift, üzerinde şekerden yapılmış gül katmanları ve çok sevdiği kedileri Olivia, Meredith ve Benjamin'in gerçeğe çok benzeyen süslemelerini barındıran pastayı gördüğünde şaşırdı.

Swift bu tatlı sürprizle birlikte poz verdiği yakın çekim fotoğrafı paylaşırken şöyle yazdı: "Gerçekten çocuklar bu benim pastamdı." (Orijinal yazıda İngilizce için anlamına gelen "for" yerine kedilere gönderme yaparak kürk anlamına "fur" yazılarak bir kelime oyunu yapmıştır, ÇN)

Bu gecenin öncesinde radyo programcısı Elvis Duran da "Me!" eserinin şarkıcısına Jingle Bell Ball konserinde büyük bir doğum günü pastası hediye etmişti.

Mor ve beyaz pasta şekerleriyle süslenmiş üç katlı pastanın üzerinde "İyi ki doğdun Taylor" yazıyordu.

Buluşmadaki bir hayranın çektiği videoda Duran, Swift'e "Bunun hepsini yemek zorundasın." diyerek takıldı ve "İyi ki doğdun!" dedi.

Swift "Çok teşekkür ederim." diyerek yanıtladı ve ardından izleyiciler yıldıza "İyi ki Doğdun" şarkısını söyledi.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk

Independent Türkçe için çeviren: Umut Can Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU