Dilipak: Biz evde, okulda ve sokakta hep terörist yetiştiriyoruz

Dilipak, 65 adet kitabı olduğunu ve yanıtını aradığı sorulardan birinin de “Terörist kim?” olduğunu söyledi

Fotoğraf: Twitter

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, 65 adet kitabı yayımlandığını bunlardan birinin adının da “Terörizm” olduğunu açıkladı.

“Bakın biz evde, okulda, sokakta hep terörist yetiştiriyoruz” diyen Dilipak, “Sonra da terörden şikayet ediyoruz. Evde annesi babasından dayak yiyen bir çocuk terörist olmaya daha yakındır. Ya da annesi babasına ihanet eden veya gelin - kaynana, kayınpeder - damat kavgası yetişen ev bir ‘terör serası’ gibidir” ifadesini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dilipak, Akit’te “Terör mü dediniz!” başlıklı köşesinde “Media terörü konusunda neden kimse çok hassas değil” diye yazarak şunları kaydetti:

Size daha sosyal media teröründen, media teröründen, eğitim teröründen, subliminal yöntemlerle gerçekleştirilen terör saldırılarından söz etmedim. Aklımız, kalbimiz, midemiz, ailemiz terör saldırılarına uğruyor her gün ve biz kendi teröristlerimize aşığız. Modacı olarak geliyorlar, elma şekerle sapıkların kandırdığı çocuklardan ne farkımız var, bu konuda.. Celladımızın mezbahasında sırasını bekleyen koyunlara döndürdüler toplumu. Parti kapısından gidip dağda buluyorsunuz kendinizi. Kafeden uyuşturucuya açılan bir kapı var. Okul kapısına bırakıyorsunuz çocuğu size bir canavar olup dönüyor. Aklımızı başımıza almak için geç kaldık. Vakit daha da geç olmadan…

Evde kötü muameleye uğrayan çocukların “terörist” olacağını iddia eden Dilipak şu ifadeleri kullandı:

Bakın biz evde, okulda, sokakta hep terörist yetiştiriyoruz. Sonra da terörden şikayet ediyoruz. Evde annesi babasından dayak yiyen bir çocuk terörist olmaya daha yakındır. Ya da annesi babasına ihanet eden veya gelin - kaynana, kayınpeder - damat kavgası yetişen ev bir “terör serası” gibidir.

Independent Türkçe, Akit 

DAHA FAZLA HABER OKU