İnce’nin tepki gösterdiği CHP Sözcüsü: Sarayın kumpasına hiçbir partilimizin su taşımaması gereken günlerdeyiz

Muharrem İnce’nin “Biz ona güveniyoruz’ dememesi ciğerimi dağladı” sözleriyle tepki gösterdiği CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Twitter’dan açıklama yaptı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Fotoğraf: AA

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP’li Muharrem İnce’nin memleketi Yalova’da kameraların karşısına geçerek yaptığı açıklamanın ardından Twitter’dan uyarıda bulundu.

Öztrak,” Sarayın CHP’ye kurmaya çalıştığı kumpasın değirmenine hiçbir partilimizin su taşımaması ve sakin olmamız gereken günlerdeyiz” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlk olarak Sözcü yazarı Rahmi Turan’ın kaleme aldığı köşe yazısının ardından başlayan “Saraya giden CHP’li” tartışması sürüyor.

İnce, “Ciğerimi dağladı" demişti

Memleketi Yalova’da açıklama yapan İnce Öztrak’ı da eleştirerek şunları söylemişti:

Genel Başkan'ın ve Parti Sözcüsü'nün ‘Biz ona güveniyoruz’ dememeleri ciğerimi dağladı. Kumpas mı var? Sen malzemeyi verirsen kumpas olur. Dedikoduyu kim çıkarıyor arkadaşlar? Dedikodu CHP Genel Merkezi'nde mi çıkıyor AK Parti'den mi? Gazeteci ‘doğrulattım’ diyor. Varsa dedim giden kişi CHP'li olamaz ama CHP'de bulunabilir. CHP'li olanlarla CHP'de bulunanlar aynı kişi değil. Onlar parti tökezleyince giderler. Onlar milletvekili olmak için gelmişler, çıkar için gelmiştir. CHP'li olmak başka bir şeydir, CHP'de bulunmak başka bir şeydir.

Öztrak’tan yanıt: Sakin olmamız gereken günlerdeyiz

Öztrak’tan Twitter’dan yaşananları “Sarayın CHP’ye kurmaya çalıştığı kumpas” sözleriyle niteleyerek şu ifadeleri kullandı:

Sarayın CHP’ye kurmaya çalıştığı kumpasın değirmenine hiçbir partilimizin su taşımaması ve sakin olmamız gereken günlerdeyiz. Sarayın bu operasyonla milletimizin gerçek gündemini karartma çabası boşa çıkacak, milletimizin partimize olan teveccühü daha da artacaktır.

Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU