Margot Robbie, henüz yapım aşamasında olmasa da olası bir Barbie devam filminde Ken rolünü kimin oynayacağına dair bir fikre sahip.
fazla oku
Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)
35 yaşındaki oyuncu, 2023 yapımı Greta Gerwig filminde başrolü oynamış, Ryan Gosling de Barbie'nin sevgilisi Ken'i canlandırmıştı. Film, gişede muazzam başarı yakalayarak ABD'deki ilk haftasonunda 162 milyon dolar hasılat elde etmişti.
Oyuncuların olası bir devam filminde rol almaya can atması şaşırtıcı değil. Matthew McConaughey, başka bir Barbie filmi çekilirse kadroya katılmak istediğini belirtti. Today'in salı günkü bölümünde oyuncu, sunucu Craig Melvin'e Ken rolünü üstlenmeyi düşüneceğini söyledi.
Barbie yıldızı America Ferrara'nın yakın zamanda Today'e çıkıp Savannah Guthrie'ye "Kenlerin Kralı için gerçekten iyi bir aday" olduğunu söylemesini ele alırken, "Buna hayır demek zor olurdu" dedi.
Today'in salı günkü bölümünde ayrıca McConaughey'in henüz çekilmemiş Barbie devam filminde Ken rolünde yer aldığı, üzerinde oynanmış bir poster de gösterildi.
McConaughey, düzenlenmiş görsel hakkında "Olmaya başladı bile" diye ekledi.
Birkaç saat sonra, Robbie ve Collin Farrell yeni filmleri Büyük, Güzel ve Cesur Bir Yolculuk'u (A Big Bold Beautiful Journey) tanıtmak için Today'e çıktı. Elbette Melvin, McConaughey'e Barbie devam filminde Ken rolünü sorduğunu söyledi.
Robbie, "Yapacağını söyledi mi?" diye sordu. Melvin'e göre McConaughey, Robbie'nin bir Barbie devam filminde oynaması durumunda, Yıldızlararası (Interstellar) yıldızının da yer alacağını söylemiş.
Robbie, McConaughey'le çalışmaktan mutluluk duyacağını belirterek Melvin'e "Harika. Bunu yaptığın için teşekkür ederim" dedi.
Ancak yakın zamanda bir Barbie devam filmi çekilecek gibi görünmüyor. Pazar günü Stellar Magazine'e verdiği röportajda Robbie, ikinci filmin olmadığını doğruladı.
"Şu anda bir şey yok" dedi. Ancak yine de 2023 yapımı Barbie filminin başarısını övdü.
"Hayatta en çok tatmin olduğum şeyin, nesnelerin veya insanların tam potansiyellerine ulaşması olduğunu fark ettim" diye açıkladı.
Ve Barbie, tam potansiyeline ulaşan bir filmdi. Yani, istediğim her şey gerçekleşti, anlatabiliyor muyum? Bundan daha tatmin edici bir şey yok.
Öte yandan Gerwig de Barbie Diyarı'nda yaşayan karakterleri yeniden canlandırabileceği veya hatta yeni karakterler tanıtabileceği ikinci bir film hakkında benzer düşünceler paylaşmıştı.
Variety'nin haberine göre geçen yıl West Hollywood Edition'da bir devam filmi yapıp yapmayacağı sorulduğunda, "Eğer ters fikri bulursam, o zaman onu elde ederiz. Eğer ters fikri bulamazsam, bir daha olmaz" demişti.
*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir
independent.co.uk/arts-entertainment/films/news
Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal
© The Independent