Fırtına gibi: Netflix dizisinin üç sezonu birden zirvede

Yeni sezonun ilk bölümü 16 Mayıs'ta gösterime girdi

Chris Van Dusen tarafından Netflix için yaratılan tarihi romantik dizi, Julia Quinn'in kitap serisine dayanıyor (Netflix)

Bridgerton, 17-23 Mayıs haftasında eğlence sektörüyle ilgili veri sağlayıcısı Luminate'in haftalık yayın sıralaması listesinde zirvede bir değil, iki değil, tam üç sıraya birden yerleşti. 

2,3 milyar dakika izlendi

Shonda Rhimes'ın yapımcılığını üstlendiği Netflix dizisinin üçüncü sezonunun ilk kısmı, gösterime girdiği ilk hafta 2,3 milyar dakika izlenerek açık ara birinci oldu.

İlk sezon 498,6 milyon dakika izlenmeyle ikinci sırada yer alırken, onu 434 milyon dakikayla ikinci sezon takip etti.
 


Bridgerton'ın üçüncü sezonunun 13 Haziran'da gösterime girecek 4 bölümü daha olması nedeniyle önümüzdeki haftalarda da yayın sıralamasında zirvede olacağı tahmin ediliyor.

"Bu sadece başlangıç"

Netflix, dizinin başarısının ardından açıklama yaparak şöyle dedi:

Nicola Coughlan ve Luke Newton'ın başrollerini paylaştığı dizi 78 ülkede bir numara oldu ve 92 ülkede ilk 10'a girdi. Ve bu sadece başlangıç.

Dizide başrollerdeki Nicola Coughlan, Penelope Featherington'ı Luke Newton da Colin Bridgerton'ı canlandırıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Amazon Prime Video'nun dizisi Outer Range'in ikinci sezonu 256,4 milyon dakika izlendi ve 4. sıraya yerleşti.

Netflix'in yeni dizisi Bodkin, 250 milyon dakika izlenerek listenin 5. sırasında yer aldı. Başarılı oyuncu Jeff Daniels'ın başrolde olduğu drama A Man in Full, 233,9 milyon dakikayla kendine 6. sırada yer buldu.

Robert ve Michelle King'in yaratıcısı olduğu Evil, 225,1 milyon dakika izlenerek listede 7. sıraya yerleşti. Onu Prime Video'nun Fallout'u ve Netflix'in çok konuşulan mini dizisi Baby Reindeer izledi. 10. sıradaysa gerçek suç dizisi Under the Bridge yer aldı.


Independent Türkçe, Variety, Luminate

DAHA FAZLA HABER OKU