Başrol oyuncusu değişmişti: Netflix'in popüler dizisinden yeni görüntüler

The Witcher'ın 4. sezonu yolda

Lauren Schmidt Hissrich'in yaratıcısı olduğu The Witcher, 2018'de gösterime girdiğinde Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri haline gelmişti (Netflix)

Netflix, Rivyalı Geralt'ın Liam Hemsworth versiyonuna ilk bakışı sundu.

34 yaşındaki aktör, 2022'de eski başrol Henry Cavill'in ayrılmasının ardından The Witcher'da başrolü devraldı.

4. sezon tanıtımında Geralt, sisli bir gecede atıyla birlikte yürürken görülüyor. Arkalarından gelen hırıltıları duyduktan sonra dönüyor ve karakterin yeni yüzü ortaya çıkıyor.
 


Netflix, sosyal medya paylaşımında şu mesajı paylaştı:

Yolculuk devam ediyor. İşte The Witcher'da Rivyalı Geralt rolündeki Liam Hemsworth'a ilk bakış.

Ekim 2022'de Netflix, Cavill'in üç sezonun ardından diziden ayrılacağını duyurmuştu. Cavill yaptığı açıklamada, "Rivyalı Geralt olarak yolculuğum hem canavarlar hem de maceralarla doluydu ve ne yazık ki 4. sezon için madalyonumu ve kılıçlarımı bırakacağım" demişti.

"Meşaleyi heyecanla devrediyorum"

Ünlü aktör sözlerini şöyle sürdürmüştü:

Benim yerime, fantastik Bay Liam Hemsworth, Beyaz Kurt rolünü üstlenecek. En büyük edebi karakterlerde olduğu gibi, Geralt'ı canlandırmak için harcadığım zamana saygı duyarak ve Liam'ın bu en büyüleyici ve incelikli adamı nasıl ele alacağını görmek için meşaleyi heyecanla devrediyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hemsworth de rolü devralmaktan ne kadar heyecan duyduğunu ifade etmiş ve "Henry Cavill inanılmaz bir Geralt oldu. Bana dizginleri teslim ettiği ve macerasının bir sonraki bölümü için Beyaz Kurt'un kılıçlarını almama izin verdiği için onur duyuyorum" demişti.

Hemsworth ayrıca Cavill'e de seslenerek oyuncunun performansını övmüştü: 

Henry, yıllardır senin hayranınım ve bu sevilen karaktere kattıklarından ilham aldım. Yerini doldurmak için çok sıkı çalışmam gerekiyor olabilir ama The Witcher dünyasına adım atacağım için gerçekten heyecanlıyım.

Netflix, geçen ay The Witcher'ın 5. sezonla birlikte sona ereceğini duyurmuştu. Son iki sezon arka arkaya çekiliyor.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, The Verge

DAHA FAZLA HABER OKU