Yılbaşı ağacındaki davetsiz misafiri hapşırığı ele verdi

"Onu karşıma alıp konuştum"

ABD'de bir kadın, evindeki yılbaşı ağacında bir keseli sıçanın saklandığını görünce şoke oldu.

Teksas eyaletindeki Dallas Fort Worth bölgesinde yaşayan Brett Ingram, TikTok hesabından 29 Kasım'da paylaştığı videoda, ağaca saklanan keseli sıçanı gördüğünde "ödünün patladığını" söyledi.

Ingram, eve geldiğinde bir hapşırık sesi duyduğunu ve bunun üzerine etrafı aramaya başladığını belirtti. 

Evinde birçok hayvan beslediğini, sesin onlardan geldiğini düşündüğünü söyleyen 29 yaşındaki kadın, daha sonra tekrar hapşırık sesi duyunca ağaçta bir hayvan olduğunu fark etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ingram, "Ağacın olduğu yere baktım ve gerçekten uzun ve büyük bir kuyruk gördüm. Daha dikkatli bakınca dalların arasında yetişkin bir keseli sıçanın saklandığını anladım" dedi. 

Teksaslı kadın, bir yaban hayatı uzmanıyla görüştüğünü ve onun tavsiyesiyle eldiven giyip hayvanı dalların arasından çıkardığını belirtti. 

Ancak keseli sıçan tam bu sırada kadının elinden kaçıp koltukların altına girdi. 

Ingram, koltukları çekip sıçanı sonunda tekrar yakaladığını ve doğaya geri bıraktığını söyledi.

Evinde üç kurtarılmış köpeği, bir kedi, iki piton ve bir sakallı ejder besleyen Ingram, bir noktada keseli sıçanla konuşmaya başladığını anlattı.

Kadın, "Ona ne kadar kötü koktuğunu söyledim. Bununla ilgili konuştuk ve sonra onu dışarı çıkarıp kendi yoluna gönderdim. Bu da keseli sıçan hikayesinin sonu oldu" ifadelerini kullandı. 


Independent Türkçe, New York Post, Today

DAHA FAZLA HABER OKU