Adam Sandler, Netflix'teki yeni filmiyle kariyer rekorunu kırdı

Eleştirmenler aktörün yeni filmini alkışlıyor

(Netflix)

Adam Sandler yepyeni Netflix filmiyle kariyer rekorunu kırdı.

Dijital yayın platformuyla 350 milyon dolarlık anlaşması olan oyuncu, eşi ve iki kızıyla birlikte oynadığı komedi filmi You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah'ta yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Eleştirileri derleyen internet sitesi Rotten Tomatoes'da bu film, spor draması Hustle'ı geride bırakarak Sandler'ın en yüksek puanlı yapımı oldu.

Bu, dijital yayın platformuna yaptığı ve aralarında The Ridiculous 6, Sandy Wexler ve Murder Mystery'nin de bulunduğu önceki filmleri eleştirmenler tarafından yerden yere vurulan Sandler için bir çeşit dönüm noktasına işaret ediyor.

Öte yandan You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah, Sandler'ın kariyerinin bugüne kadarki en iyi eleştirilerinden bazılarını aldı.

Rotten Tomatoes'da filmin eleştirmen puanı yüzde 95. Karşılaştırmak gerekirse, Hustle'ın puanı yüzde 93.

Ardından yüzde 92'yle The Meyerowitz Stories (New and Selected), yüzde 91'le Uncut Gems ve Paul Thomas Anderson'ın yönettiği Punch-Drunk Love (Yüzde 77) geliyor.

Yine de izleyiciler aynı fikirde değil. Hustle hayranlar arasında hâlâ en beğenilen filmiyken, You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah halihazırda yüzde 67'lik puana sahip.

Film, popüler bir erkek çocuktan etkilenen ve onun dikkatini çekmek için takışarak bat mitzvah (Yahudi kız çocukları için yapılan bir çeşit reşit olma töreni -ed.n.) planlarını değiştiren iki en iyi arkadaşı konu alıyor.

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah

Sunny ve Adam Sandler "You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah"ta (Netflix)​


Sandler'a filmde hem eşi Jackie ve sırasıyla 17 ve 14 yaşlarında olan kızları Sadie'yle Sunny hem de Uncut Gems'teki rol arkadaşı Idina Menzel eşlik ediyor. Oyuncu, Jackie'yle 2003'ten beri evli.

Bazı eleştirmenler Sadie ve Sunny'nin "nepo bebekler" (ünlülerin çocukları olup kendileri de eğlence sektöründe kariyer yapanlar için sosyal medyada bulunmuş bir terim) oldukları için oyuncu kadrosuna alındığını öne sürdü. 

Fakat The Independent için yazan Louis Chilton, filmin eleştirmenler arasındaki ve ticari başarısının "kimsenin nepotizmi umursamadığını" kanıtladığını iddia etti. 

Yönetmen Sammi Cohen de Sandler'ı savunmak için açıkça konuştu ve komedi filmleri oyuncusunun filmlerinde her zamanda arkadaşlarını oynattığını söyledi.

Yine arkadaşlarıyla film yapıyor fakat bu seferkiler çocukları. O aynı zamanda en iyi arkadaşınız olan türden bir baba.

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah, halihazırda Netflix'ten izlenebilir.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU