Ünlü oyuncudan şok sözler: "Annemin ölmesini istedim"

Gişe rekorları kıran E.T.'yle henüz 7 yaşındayken şöhret olan oyuncu, daha sonra sözlerinin çarpıtıldığını öne sürdü

Drew Barrymore, 7 yaşındayken E.T.'de izleyicilerin kalbini fethettiğinden beri kendi kuşağının en yetenekli aktrislerinden biri olarak anılıyor (AP)

Drew Barrymore, New York Magazine'e röportaj vererek çalkantılı çocukluğu hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

48 yaşındaki oyuncu, zor bir çocukluk geçirdiğini ve "annesi hâlâ bu gezegendeyken verdiği büyüme mücadelesini" anlattı. Barrymore, bazen annesinin "ölmüş olmasını dilediğini" de itiraf etti.

9'unda içki, 12'sinde kokain

Amerikalı aktris, geçmişte annesi Jaid'in kendisini nasıl "sömürdüğü", küçükken onu Hollywood'daki partilere ve gece kulüplerine götürdüğünü anlatmıştı. Barrymore, ilk içkisini sadece 9 yaşındayken içtiğini ve 12 yaşına geldiğinde kokain kullandığını itiraf etmişti.

et.jpg
Spielberg, Barrymore için "Çok hassas bir yaşta çocukluğundan mahrum bıraktığını düşündüğüm bir hayat yaşıyordu" demişti (Universal)


Charlie'nin Melekleri'nin (Charlie's Angels) yıldızı, ebeveynlerini kaybeden arkadaşlarını kıskandığını da açıkladı.

Hepsinin annesi öldü ama benimki halen hayatta. Benim böyle bir lüksüm yok. Ama sabırsızlanıyorum.

Spielberg'den "babası olmasını" istemiş

1982 yapımı bilimkurgu klasiği E.T.'yle henüz 7 yaşındayken şöhrete ulaşan Barrymore, zorlu çocukluğunda filmin yönetmeni Steven Spielberg'le olan bağının kendisini ayakta tuttuğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Barrymore, dergiye verdiği röportajda Spielberg'ün "hayatındaki tek ebeveyn figürü" olduğunu da anlattı. Ayrıca Barrymore'un ünlü yönetmenden "babası olmasını istediği" ancak Spielberg'ün bu teklifi reddetmek zorunda kaldığı da ortaya çıktı.

Söylediğine pişman oldu

Ünlü oyuncu, annesi içinse "Aslında onun mutlu olmasını, gelişmesini ve sağlıklı olmasını istiyorum. Ama onun bu gezegende olmasına rağmen büyümek zorundayım" ifadelerini kullandı.

Röportajın ilerleyen bölümlerinde Drew annesi hakkında yaptığı yorumlardan pişmanlık duyduğunu söylerken, sarsıntılı geçmişlerine rağmen onu hala "önemsediğini" söyledi.

Bunu söylerken kendimi iyi hissetmedim. Ama önemsiyorum. Asla önemsemekten vazgeçmeyeceğim.

Daha sonra dergiye verdiği röportajdaki sözlerinin çarpıtıldığını ileri süren Barrymore, Instagram hesabından yayımladığı videoda sözlerine açıklık getirmeye çalıştı. 

Barrymore, "çok zor ve acı verici ilişkilerini çözümlemek için sabırsızlandığını" söylemek istediğini ancak yanlış anlaşıldığını ve sözlerinin başka yönlere çekildiğini ifade etti.

13'ünde evi terk etti

Drew Barrymore, henüz 13 yaşındayken annesi onu 18 ay geçirdiği psikiyatri enstitüsüne gönderdi. Barrymore, merkezden ayrıldıktan sonra ailesini terk etti. 

2015'te Guardian'a konuşan Barrymore, çocukken kendisini "çok kötü" ve "yalnız" hissettiğini anlatmış ve "ebeveynlerinin yanında olmamasına çok kızdığını" söylemişti.


Independent Türkçe, Insider, Daily Mail
 

DAHA FAZLA HABER OKU