MHP lideri Devlet Bahçeli: Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy Mehmetlerimize sıkılmış kurşundur

Bahçeli, “Kandil’e yuvalanmış PKK’nın elebaşları teker teker Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yapıyorlar” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Konuşmasında Millit İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Bançeli, özetle şunları söyledi:

Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy Mehmetlerimize sıkılmış kurşundur. Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy bölünmeye davet, küresel emperyalizme hizmettir. Kılıçdaroğlu’na ve zillet partilerine verilecek her oy istikrarımızı dinamitlemek, istiklalimizi kundaklamak, istikbalimizi kurutmaktır. Vicdanı, kalbi ve vatan sevgisi olan hiçbir vatandaşım bu vebale ortak olamaz, olmamalıdır.

İnanıyorum ki, annelerimiz yarın evlatlarının geleceğine sahip çıkacaktır. Emzikli bebeklere kurşun sıkan hainleri mahvı perişan edeceklerdir. Cumhurun zaferi ufukta göründükçe iç ve dış işgal cephesinin nefret salgını yayılıyor, yaygınlaşıyor. Kandil’e yuvalanmış PKK’nın elebaşları teker teker Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yapıyorlar. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem vaadiyle Türkiye’nin önü kesilmek isteniyor. Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’yi yönetecek ne bilgisi, ne de kültürü vardır. Dünyanın ağırlaşan meselelerini kavrayacak akıl ve sezgiden mahrumdur.

Soğan diyorlar, yapılan köprülere karşı çıkıyorlar

Türkiye’nin bölgesinde ve küresel alanda sözü dinlenen ülke olmasını hazmedemiyorlar. Soğan diyorlar, yapılan köprülere karşı çıkıyorlar. Patates diyorlar, yollara, tünellere, demir yollarına, barajlara, hava limanlarına, uzaya fırlatılan uydulara, denize indirilen uçak gemisine, gökyüzünde süzülen milli muharip savaş uçaklarına itiraz edip kara çalıyorlar. YPG elebaşı İHA’dan, SİHA’dan şikâyet ediyor, aynı tutumu CHP, İP ve diğer zillet partileri de sahipleniyor. Biz Türk milletine hizmetkârlıktan şeref duyuyoruz, CHP’liler ABD’yi nasıl tatmin ve memnun edeceklerini düşünüyorlar. Bunlar gayri milli bataklıkta debeleniyorlar. Bunlar milli iradenin üzerinde sisli bir iradenin hayalini kuruyorlar.

Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi hakarettir, hıyanettir

Türk milletini tarihi Şark Meselesinin izdüşümünde, etnik kimliklere geriletmek, ufalamak ve küçültmek için uğraşanlar mutlaka akıllarını başlarına almalıdır. Bu yol yol değildir. Bu yolun sonu felakettir, uçuruma açılmaktadır. Maalesef Kılıçdaroğlu etnik ve mezhep tahrikçiliğine sapmıştır. Demişti ki: “Milyonlarca Kürt’e terörist muamelesi yapılıyor.” Peki Terörist Demirtaş ne demişti: “Kürtler potansiyel terörist muamelesi görüyor.” HDP’li Pervin Buldan neyi söylemişti: “Halkı terörist görüyorlar.” Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi hakarettir, hıyanettir. Şu hususun önemle ve özellikle bilinmesini isterim ki, Kürt kökenli kardeşlerimle bölücü terör örgütü PKK’nın en küçük bağ ve bağlantısı yoktur. Kürt kökenli kardeşlerim Türk milletinin şerefli mensuplarıdır.

Zillet ittifakı paydasında buluşan partilerin hepsinin ağzı PKK ağzıdır

Terörist Demirtaş ne diyorsa Kılıçdaroğlu aynısını tekrarlamaktadır. HDP’li Buldan neyi söylüyorsa İP Başkanı onu iddia etmektedir. Bunlar menfur emel birliği içindedir. Bunlar küresel emperyalizmin dayatmalarına boyun eğmişlerdir. Alçak hedef sahipleri aklını başına alsın, Türk ile Kürt kardeştir, bölücü ve şifreli mesajlarla ayırmak isteyenler millet düşmanıdır. Bin yıllık kardeşlik hukukumuz üzerinde hesap yapanlara müsamaha gösteremeyiz. Fitneden nemalanan zillet partilerine hoş görüyle bakmayız, bakamayız. Kandil’e yuvalanmış PKK terör örgütünün ele başları Kılıçdaroğlu’na aleni destek açıklaması yapıyor. Biri susuyor, diğeri konuşuyor. Biri duruyor, diğeri başlıyor. Türkiye’den ve Türk milletinden intikam almak için fırsat kollayan ne kadar Türk düşmanı varsa aynı kuyrukta sıraya giriyor. Milli birlik ve kardeşliğimizi bozmaya çalışanlara güller diyarı Isparta izin vermez. Etnik ve mezhep uçurumuna Türkiye’yi çekmek için provokasyon yapanlara kardeşliğin yuvası Isparta müsaade etmez. Türk milletini aldatamazlar, Isparta’yı kandıramazlar, ihaneti aklamayı ve temize çıkarmayı asla başaramazlar.

 

Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU