Ev hapsine alınan Andrew Tate, vurularak öldürüleceğini söylüyor

Andrew Tate, öldürüleceğini öne sürüyor

Andrew Tate, Romanya'nın Bükreş kentinde bir polis gözaltı merkezini terk ediyor (AP)

Andrew Tate, kendisinin öldürüleceğini ve "pasifleştirme aracı olarak bir merminin seçileceğini" öne sürdü.

Tartışmalı internet kişiliği, cuma günü hapisten çıktıktan sonra Romanya'nın Bükreş kentinde ev hapsine alınmasından bu yana Twitter hesabından bir dizi şifreli mesaj gönderdi.

Pazartesi sabahı erken saatlerde yaptığı bir paylaşımda eski kick boks dövüşçüsü, diğer tüm "susturma girişimleri" başarısız olduğu için vurulmayı beklediğini söyledi.

Vücudumu delici kurşunun acımasız kinetiğini absorbe etmeye hazırlıyorum.

Diğer tüm susturma girişimleri başarısız oldukça ve 3. aşama yaklaştıkça bir kurşunun pasifleştirme için seçilen araç olacağını tahmin ediyorum.

 

 

Sadece dua edebilirim ve kendimi elimden geldiğince nefes almaya zorlayacağıma söz veriyorum.

Tate, kendisini kimin vurmaya çalışacağına inandığına ya da hangi amaçla bunu yapacaklarına dair ayrıntılı bilgi vermiyor.

 

Andrew Tate
Andrew Tate, hapisten çıktıktan saatler sonra ev hapsinde volta atarak puro içiyor (Andrew Tate)


Sosyal medya paylaşımı, Tate'in kardeşi Tristan Tate'le birlikte, tutukluluk hallerinin ev hapsiyle değiştirilmesi için yapılan temyiz başvurusunu kazanmalarının ardından cezaevinden tahliye edilmesinden birkaç gün sonra geldi.

İkili ilk olarak aralık sonunda iki Romanyalı kadınla birlikte gözaltına alınmış ve insan kaçakçılığı, tecavüz ve kadınları cinsel olarak istismar etmek için suç çetesi kurmakla suçlanmıştı.

İkili 29 Nisan'a kadar ev hapsinde tutulacak. Dört kişiden hiçbiri henüz resmi olarak suçlanmadı.

Serbest bırakıldıktan kısa süre sonra Tate, "bugün onları dinleyen yargıçlara teşekkür etmek istediğini, çünkü çok dikkatli davrandıklarını, onlara kulak verdiklerini ve onları serbest bıraktıklarını" söyledi.
 

Andrew ve Tristan Tate
Andrew Tate, solda, ve kardeşi Tristan, Romanya'nın başkenti Bükreş'te bir polis gözaltı tesisinin dışında duruyor (AP)

 

Kalbimde Romanya ülkesine ya da başka hiç kimseye karşı bir kırgınlık yok.

Ben sadece gerçeğe inanıyorum, sonunda adaletin yerini bulacağına gerçekten inanıyorum. Yapmadığım bir şey için hüküm giyme ihtimalim yüzde 0.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Romanya'nın organize suçlarla mücadele kurumu DIICOT, aralıktaki tutuklamaların ardından yaptığı açıklamada, insan kaçakçılığı davasında "fiziksel şiddet ve zihinsel baskı eylemlerine" maruz kaldıkları ve iddia edilen suç grubunun üyeleri tarafından cinsel olarak sömürüldükleri öne sürülen 6 mağdur tespit ettiğini söylemişti.

Kurum, mağdurların aşk vaadiyle kandırıldığını, daha sonra korkutulduğunu, gözetim altına alındığını, diğer kontrol taktiklerine maruz bırakıldığını ve suç grubunun mali kazancı için pornografik eylemlerde bulunmaya zorlandığını belirtti.

Ocakta Romanyalı yetkililer Bükreş yakınlarında Tate kardeşlerle bağlantılı bir yerleşkeye baskın düzenleyerek aralarında bir Rolls-Royce, bir Ferrari ve bir Porsche'nin de bulunduğu lüks araç filosunu çekiciyle götürmüştü.

Tahminen 3,9 milyon dolar değerinde mal varlığına el konduğu bildirilmişti. Tate'in mal varlığına el konması kararına ilişkin itirazı başarısız olmuştu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU