1999 doğumlu Recep Tayyip Erdoğan, milletvekili aday adayı oldu

"Yıllardır AK Parti'ye hizmet vermiş bir ailenin ferdiyim. İsmimden çok memnunum"

Fotoğraf: Facebook / Yusuf Erdoğan

Nevşehir'in Kavak beldesinde 24 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanlığına milletvekili aday adaylığı için başvurdu.

Gerekli evrakı doldurup parti binasında AK Parti İl Başkanı Ali Kemıkkıran'a teslim eden Erdoğan, gazetecilere, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü'nden mezun olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile isimdaş olmaktan onur duyduğunu vurgulayan Erdoğan, "Yıllardır AK Parti'ye hizmet vermiş bir ailenin ferdiyim. Ben de AK Parti'nin aktif bir üyesi olarak heyecanla, şevkle hizmet vermek için aday adaylığı başvurusunda bulundum" dedi.

"1999 yılında cumhurbaşkanımızın şiir okumasından dolayı hapse girmesinden babam çok etkilenmiş" ifadesini kullanan Erdoğan, bundan dolayı babasının kendisine "Recep Tayyip" ismini verdiğini anlattı. Erdoğan, "İsmimden çok memnunum. Girdiğim ortamlarda ismime inanmayanlar oluyor. Lisede, üniversitede arkadaş ortamlarında kimliğimi görmek isteyenler oluyordu" diye konuştu.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU