Kılıçdaroğlu: HDP'nin değerli eş genel başkanlarıyla görüşeceğim

“Arkadaşlarım planlama yapıyor”

Fotoğraf: CHP

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile bir görüşme yapacağını açıkladı. CHP lideri, partisinin görüşme için planlama yaptıklarını belirtti.

T24’ten Murat Sabuncu’ya konuşan Kılıçdaroğlu, “HDP'nin değerli eş genel başkanlarıyla görüşeceğim. Arkadaşlarım planlamayı yapıyorlar” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

CHP lideri, “Mafyanın sizi tehdit ettiğine dair haberler geliyor. Burada durum nedir?” sorusunu şöyle yanıtladı:

Olur, böyle şeyler; önemsemiyorum. Ben terör örgütleri tarafından öldürülmek ve kimi güçler tarafından linç edilmek istenen bir siyasetçiyim. Ne yaşamış olursam olayım, bir adım geri adım atmadım. Dolayısıyla kimse de endişe etmesin. Bu türden haberlerin aynı zamanda bazı mahfillerin propaganda enstrümanı olduğunu da biliyorum. Toplumda bu tür haberler üzerinden korku, endişe yaratmaya çalışırlar; bu tür haberlerle toplumu sindirmeye çalışırlar. Kimsenin endişesi olmasın. Neyle ve kiminle tehdit ederlerse etsinler; tehdit eder görünürlerse görünsünler başaramayacaklar. İlk seçimlerde iktidarı devralacağız ve cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız.

Söyleşinin tamamını buradan okuyabilirsiniz.

 

T24

DAHA FAZLA HABER OKU