Depreme "ders" diyenlere yayın sırasında tepki gösteren Dilara Gönder, Show TV'den istifa etti

Dilara Gönder paylaşımında "Yazması zormuş, istifa ettim" dedi

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından bölgede yaşananları dün yayında aktaran Show TV Ana Haber sunucusu Dilara Gönder, yaşananlara tepki göstermişti.

Gönder, konuğu Ziyadin Çakır'ın yorumu üzerine “Böyle ders mi olur hocam ya, böyle ders mi olur? Bu kadar ölümlü ders mi olur? 99’da yeteri kadar ölüm olmadı mı o ders için? Bu da mı ders olsun bize?" diyen Dilara Gönder, "Biz sürekli derslerdeyiz. Biz o dersleri geçemiyoruz ama. Sınav kağıdı hep boş. İşte buyurun sınav kağıdı ekranda. Maraş’ı görelim. Bu sınav kağıdı. Ders dediniz ya. 99 dersinin sınav kağıdı. İzleyicilerimiz tekrar bir görsün. Nasıl geçilemediğini o dersin. Buyrun havadan görüntüler” ifadelerini kullanmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gönder bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda istifa ettiğini duyurdu.

Gönder şunları kaydetti:

Yazması zormuş, istifa ettim. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve bugüne kadar bana bu fırsatı veren Ciner Medya Grubu'na teşekkür ederim.

İskenderun'da akrabaları yaşıyor

Gönder depremin ardından yaptığı paylaşımlarda İskenderun'da akrabaları olduğunu belirtmişti.

Gönder şunları kaydetmişti:

Ne yazık ki bizim de yakınlarımız İskenderun'da.. Ablamlar kendi imkanlarıyla bir ekip gönderebildi. O ekip sabaha karşı 4'de bir komşularına canlı ulaşabildi. Henüz yakınlarımıza ulaşılamadı.

Ablamlar İskenderun'a gidiyor. Afad bölgeye ulaşmış, çöken bitişik binadan bir anne ile bir bebek dün akşam kurtarılmış. Akrabalarımızın bulunduğu bina için de vazgeçmeyeceğiz, devam edeceğiz demişler. Vazgeçmeyen ekipler sayesinde umudumuzu kaybetmiyoruz.

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU