Pamela Anderson: Sylvester Stallone, onunla birlikte olmam için Porsche ve ev teklif etti

"Alabileceğin en iyi teklif bu"

Yakında yayımlanacak otobiyografik kitabı ve Netflix belgeseliyle kendinden bahsettiren eski Baywatch yıldızı Pamela Anderson, ünlü oyuncu Sylvester Stallone'un geçmişte kendisine "reddedemeyeceği bir teklif yaptığını" öne sürdü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Anderson, 31 Ocak'ta Netflix'te gösterime girecek belgeseli Pamela Anderson: Bir Aşk Hikayesi'nden (Pamela, a Love Story) önce Piers Morgan'ın programına konuk oldu ve filmde değindiği konulardan bahsetti.

55 yaşındaki Anderson, "Stallone 'bir numaralı kızı' olmam için bana bir daire ve Porsche araba teklif etmişti" dedi.

Anderson, Rocky'nin yıldızına gülerek "Bu, iki numaralı kızının da olduğu anlamına mı geliyor?" diye cevap verdiğini söyledi. Eski Baywatch yıldızına göre Stallone, şöyle devam etti:

Alabileceğin en iyi teklif bu tatlım. Artık Hollywood'dasın.

Anderson, teklifi tereddüt etmeden geri çevirdiğini belirtti ve "Aşık olmak istiyordum. Bundan daha azını istemiyordum" diye ekledi.

Stallone'un temsilcilerinin iddialara cevabı gecikmedi. New York Post'a konuşan avukatı, Stallone'un asla böyle bir teklifte bulunmadığını öne sürdü:

Pamela Anderson'ın müvekkilime atfettiği açıklama yanlış ve uydurmadır. Stallone bu iddiaların hiçbir kısmının doğru olmadığının arkasında.

Anderson, 1995'te müzisyen Tommy Lee'yle evlenmişti ve çiftin balayında kaydettikleri seks kaseti basına sızdırılmıştı. Çift, seks kaseti yayımlanan ilk ünlüler olarak magazin tarihine geçmişti.

Bugüne kadar 6 evlilik yapan Anderson'un ilk eşi Lee'den iki çocuğu var.

77 yaşındaki Stallone ise 1997'den beri eski model Jennifer Flavin'le evli.

 

Independent Türkçe, New York Post, Page Six

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU