Selena Gomez ve Drew Taggart ilk kez birlikte görüntülendi

Bir görgü tanığı ikilinin "tutkuyla öpüştüğünü" söyledi

İkili, The Gutter adlı bowling salonunda görüntülendi (AFP/AP)

Haklarındaki aşk iddialarıyla gündeme gelen dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez ve müzik grubu The Chainsmokers üyesi Drew Taggart ilk kez birlikte görüntülendi.

Magazin sitesi Page Six, ikilinin 15 Ocak'ta New York'taki bir bowling salonunda eğlenirken çekilen fotoğraflarını paylaştı.
 


Bir görgü tanığı, Gomez ve Taggart'ın "tutkuyla öpüştüğünü" söyledi.

US Weekly'nin iki gün önce geçtiği haberde uzun süredir ilişkisi olmayan 30 yaşındaki yıldızın, Taggart'la birlikte olduğu öne sürülmüştü.
 


Dergiye konuşan bir kaynak, çiftin yeni başlayan ilişkilerini gizlemeye çalışmadıklarını söylemişti.

Gomez'in, 33 yaşındaki Taggart'a sevgisini göstermekten çekinmediğini ve çiftin düzenli olarak buluştuğunu belirten kaynak şu ifadeleri kullanmıştı:

Sadece üyelerin girebildiği özel mekanlarda takılmıyorlar. Selena, Drew'a dokunmadan duramıyor. Birlikte çok eğleniyorlar.

2011'de 2018'e kadar ünlü pop şarkıcı Justin Bieber'la çalkantılı bir ilişki yaşayan Gomez, son yıllarda aşk hayatına dair epey sessizdi. Ünlü yıldızın adı, Bieber'dan sonra şarkıcı The Weeknd, eski müzik grubu One Direction'ın üyesi Niall Horan ve müzisyen Charlie Puth gibi kişilerle anılmıştı.
 


İki DJ'den oluşan The Chainsmoker üyesi Taggart ise ilişkilerindeki sadakatiyle tanınan birisi değil.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Grup üyeleri, 2016'da ünlü müzik dergisi Billboard'la yaptıkları söyleşide o dönem ikisinin de birlikte yaşadıkları kız arkadaşları olmasına rağmen "seksi kadınlarla yatmak istediklerinden" bahsetmişti. Her ikisinin de sevgilisi, bu söyleşinin yayımlanmasından kısa süre sonra onları terk etmişti.

Ayrıca ikili, geçen günlerde katıldıkları bir podcast yayınında dünya turnesine çıktıklarında aralarına bir hayranlarını alıp üçlü grup seks yaptıkları dönemden bahsetmişti.

 

Indepedent Türkçe, Page Six, People

DAHA FAZLA HABER OKU