The Flash'ın yıldızı Ezra Miller suçunu kabul ederek hapisten kurtuldu

Oyuncu 500 dolar para cezası ve bir yıl denetimli serbestlik alacak

(AP)

Ezra Miller, komşusunun mülküne izinsiz girme suçunu kabul ettiği için hapis cezasından kurtuldu.

Non-binary (ikili cinsiyet sınıflandırmasının dışındaki kimlikler için kullanılan tanım -ed.n) olan ve cinsiyet belirtmeyen o/onu zamirlerini kullanan oyuncu, geçen yıl kendisini Hawaii'den Vermont'a uzanan bir dizi gözaltı ve dengesiz davranış raporlarıyla karşı karşıya bulmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Miller'ın karıştığı izinsiz giriş olayı 1 Mayıs 2022'de gerçekleşmişti. Vermont Eyalet Polisi'nin, Stamford'daki bir hırsızlık şikayetine yanıt vermesiyle ev sahibi evde yokken bir mülkten birkaç şişe içki çalındığı bildirilmişti.

Ev sahibi, Miller'la yaklaşık 18 yıldır arkadaş olduğunu ve evini, Miller'ın da bir ev satın aldığı semtten bir buçuk yıl önce aldığını söylemişti.

Polis, güvenlik kamerası görüntülerine bakıp tanıklarla görüştükten sonra Miller'a yasal suçlama yöneltmişti. Miller ekimde, alkol çalma suçlamasını reddetmişti.

13 Ocak Cuma günü mahkemeye çıkan 30 yaşındaki oyuncu, kabahat kapsamına giren yasadışı izinsiz giriş suçlamasını kabul etti.

Miller mahkeme ücreti ödemeleri, bir yıllık denetimli serbestlik ve akıl sağlığı tedavisinin devam etmesinin de arasında bulunduğu koşullarla birlikte 500 dolar para cezası aldı.

Bu yasal suçlama kapsamında üç ay hapis cezasından kurtulan Miller hakkında, 25 yıl hapis cezasıyla sonuçlanabilecek hırsızlık suçu da dahil iki suçlama düşürüldü.

Öte yandan Vermont Yüksek Mahkemesi Yargıcı Kerry Ann McDonad-Cady, Miller'a, denetimli serbestlik koşullarına uymadığı takdirde hırsızlık suçlamasının yeniden düzenlenebileceğini söyledi.

Bennington'daki yaklaşık 30 dakikalık duruşma sırasında Miller, yargıcın sorularını yanıtlasa da açıklama yapmayı reddetti.

Duruşmadan sonra Miller'ın avukatı Lisa Shelkrot, oyuncu adına bir açıklama yaptı:

Ezra bu süreç boyunca güven ve sabırları için mahkemeye ve topluma teşekkür etmek istiyor ve bir kez daha, devam eden akıl sağlığı tedavisinde varlığı hâlâ hayati önemde olan ailesinden ve arkadaşlarından aldığı sevgi ve desteğin hakkını teslim etmek istiyor.

Miller geçen yıl, biri Hawaii'deki bir karaoke barda sergilediği uygunsuz davranış ve taciz sebebiyle olmak üzere iki kez gözaltına alınmıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

DAHA FAZLA HABER OKU