Elon Musk, eski sevgilisi Grimes'ı Twitter'da yine takipten çıkardı

Musk ve eski sevgilisi birlikte iki çocuk yaptı

(AFP)

Elon Musk, eski sevgilisi Grimes'ı Twitter'da bir kez daha takipten çıkardı.

Twitter CEO'sunun müzisyene yönelik kararını, salı günü @BigTechAlert adlı otomatik bir bot hesap tespit etti. Eski çift, 2021'de ayrılmadan önce 2018'de ilişkilerini kamuoyuna duyurmuştu. Ayrıca ikili birlikte iki çocuk yaptı: İki yaşındaki X Æ A-12 ve (Y diye hitap ettikleri) bir yaşındaki Exa Dark Sideræl.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ayrıca @BigTechAlert tweet'te "@elonmusk (Harika bir insan. Lütfen bu botu engellemeyin) artık @Grimezsz'i takip etmiyor" yazarak Tesla CEO'sunu övdü.

Paylaşım 11 Ocak itibarıyla 1,1 milyondan fazla görüntülenirken, Twitter kullanıcıları Musk'ın Grimes'ı takip etmeyi bırakması ve onunla olan ilişkisiyle dalga geçti.

Bir kişi, "Otomatik bir hesabın her tweet'inde bu kadar çok hikaye anlatmayı başarması inanılmaz" diye yazdı.

Bir başkasıysa "Sonunda Grimes'ın gitmesine izin verdi ha" diye espri yaptı.
 


Çocuklarını birlikte büyüten ebeveynler, ayrılmalarına rağmen daha önce Twitter'da birbirleriyle etkileşime girmişlerdi.

Ağustosta Grimes, takipçilerinden kendisine "elf kulakları" ve "vampir dişleri" yapabilecek saygın bir estetik cerrah bulmalarını istemişti. Musk daha sonra bu gönderiye yanıt vermişti ve görünüşe göre estetik ameliyatları onaylamadığını belli ederek şöyle yazmıştı:

Muhtemelen elf kulağı ameliyatının dezavantajları, avantajlarından daha ağır basıyor.

Grimes, elf kulağı ameliyatı olup olmadığını doğrulamasa da, eylülde kafası bandajlarla sarılı bir fotoğrafını paylaştığında hayranları yaptırdığına ikna olmuştu.

Musk ve Grimes, 2018'de Met Gala'da bir çift olarak ilk kez boy gösterdikten iki yıl sonra X Æ A-12'yi kucaklarına almıştı. SpaceX'in kurucusunun ayrıldıklarını duyurmasından iki ay sonra, Aralık 2021'de taşıyıcı anne yoluyla Y dünyaya gelmişti.

Grimes, ayrılıktan önce yapıldığını belirttiği bir söyleşide Vanity Fair'e konuşmuş ve burada Musk'la ilişkisini akışkan ve açıklanamaz bir ortaklık diye tanımlamıştı.

Mart 2022'de yayımlanan yazıda Grimes, "Muhtemelen ondan erkek arkadaşım olarak bahsederdim ama çok akışkanız" demişti. 

Ayrı evlerde yaşıyoruz. En iyi arkadaşız. Birbirimizi her zaman görüyoruz... Sadece kendimize özel bir şeye sahibiz ve başkalarının bunu anlamasını beklemiyorum.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU