Meghan Markle: Arkadaşlarıma fotoğraf bile gönderemiyordum

Sussex Düşesi, Netflix belgesel dizisinin 4. bölümünde, "her şeyin kontrol edildiği" bir "balonun" içindeymiş gibi hissettiğini söyledi

(Reuters)

Meghan Markle, kendisi ve Prens Harry'nin üst düzey kraliyet mensubu olduğu dönemde "her şeyin kontrol edildiği" bir "balonun" içine hapsolmuş gibi hissettiğini söylüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sussex Düşesi, çiftin Netflix belgesel dizisi Harry ve Meghan'ın 4. bölümünde kraliyet mensubu olmanın getirdiği kısıtlamalar hakkında konuştu.

Çiftin 2018'deki kraliyet düğününü, Nottingham Cottage'da geçirdiği zamanı ve kraliyet ailesindeki anlaşmazlığın başlangıcını belgeleyen bölümde Meghan, arkadaşlarına mesajla fotoğraf göndermesinin kısıtlandığını hissettiğini iddia etti.

Meghan 4. bölümde, 2018'de Nottingham Cottage'da Noel'i kutlayan çiftin video görüntüleri sırasında, "Her şeyin onlar tarafından kontrol edildiği bu balonun içindeydik" dedi.

Arkadaşlarıma mesajla fotoğraf bile gönderemiyordum.

Kendisinin nasıl yönlendirildiğine dair iddialarda bulunan Meghan şöyle devam etti:

"Bunu yapamazsın, şunu yapamazsın..."

"Ve sana söyleneni yap."

Meghan, kısıtlamaların kendisine dünyasının gittikçe küçüldüğünü hissettirdiğini söyleyerek devam etti.

Sussex Düşesi ellerini birbirine yaklaştırıp birleştirirken, "Dünyanız gitgide daha fazla buna benziyor" dedi.

Meghan'a neden arkadaşlarına fotoğraf göndermemesinin söylendiğinin belirtilmediği sahne, Prens Harry'nin ciddiyetle aşağıya bakmasıyla sona erdi.

Bölümde ayrıca Meghan'ın Suits dizisindeki eski rol arkadaşı Abigail Spencer o dönemden "gerçekten karanlık bir zaman" diye bahsetti.

Oyuncu, "Gerçekten karanlık... Gerçekten karanlık bir zamandı" dedi.

Ve ben ne yapacağımı bilmiyordum. Mesele şu ki onlar, hakkında hiçbir şey bilmediğim, nasıl yardım edeceğimi ya da ne yapacağımı bilmediğim ve hiçbir şey söylememe izin verilmeyen karmaşık bir organizmanın içindeler. Yani hiçbir şey söylememe izin verilmedi.

Çiftin belgesel dizisinin son üç bölümündeki farklı bir kısımda Harry ve Meghan, Meghan'ın akıl sağlığıyla ilgili mücadesini ve kendileriyle kraliyet ailesinin diğer üyeleri arasında büyüyen anlaşmazlığın ortasında rollerinden geri çekilme kararlarını anlatıyor.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU