Selena Gomez'den olay yaratan fotoğraflar hakkında ilk yorum

Ünlü yıldızın Hailey Baldwin'le samimi pozları büyük ses getirmişti

O anları belgeleyen fotoğrafçı Tyrell Hampton, fotoğrafı Instagram'da "Sürpriz son" (Plot twist) açıklamasıyla paylaşmıştı (Instagram / Tyrell Hampton)

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, eski sevgilisi Justin Bieber'ın eşi Hailey Baldwin'le samimi pozlar verdiği ve olay yaratan fotoğraflar hakkında ilk kez konuştu.

Hayran kitleleri arasında birbirlerine "düşman" oldukları düşünülen Gomez ve Baldwin, geçen ay ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki  Sinema Filmleri Akademisi Müzesi'nde (Academy Museum of Motion Pictures) düzenlenen bir etkinlikte birbirlerine sarılarak fotoğraf çektirmişti.


Yakında yayımlanacak biyografik belgeselinin tanıtımı için basın turnesine çıkan Gomez'in ses getiren fotoğraflar hakkındaki yorumu da merak ediliyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu soruyu kültür-magazin dergisi Vulture'la yaptığı söyleşide yanıtlayan Gomez, bunun "o kadar da büyük bir mesele olmadığını" söyledi.

Ünlü yıldız, "Bir olay bile değildi" demekle yetindi.

Kanadalı şarkıcı Bieber, uzun yıllar birlikte olduğu Gomez'den 2018'de ayrıldıktan kısa süre sonra ünlü model Baldwin'le nişanlanmıştı.

Gomez'in hayranları yıllardır Baldwin'in Bieber'ı Gomez'den "çaldığını" öne sürüyordu. Ayrıca fan kitleleri Gomez ve Baldwin'in birbirinden hiç hoşlanmadıklarını düşünüyordu.

Söz konusu fotoğraflar, Baldwin'in Bieber'ı "çaldığı" yönündeki iddialar hakkında ilk kez geçen eylülde Call Me Daddy podcastine konuşmasının ardından gelmişti.

Baldwin, görüşmeye başladıklarında Bieber'ın hiçbir ilişkisi olmadığının üstünde durmuştu.

Podcastin yayımlanmasından sonra Gomez'in hayranları Baldwin'e hakkında sert yorumlar yapmaya devam edince, ünlü yıldız TikTok'tan yaptığı canlı yayında bu hakaretlerin sona ermesini rica etmişti.

 

Independent Türkçe, Vulture, Page Six

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU