Justin Bieber ve Hailey Baldwin'e "Selena tezahüratı" şoku

Bir hayran, " Selena hayal kırıklığına uğrardı" diye tweet attı

Justin Bieber ve Hailey Baldwin, Kasım 2018'de evlendiklerini duyurmuştu (AFP)

Justin Bieber ve Hailey Baldwin'in hayranları, 2021 Met Gala'da kırmızı halıda poz verirken "Selena" tezahüratlarına maruz kalan çifte destek mesajları paylaşıyor.

Eylül 2018'den beri evli olan çift, pazartesi günü Met Gala için New York'taki Metropolitan Sanat Müzesi'ne gitti. Peaches'ı seslendiren şarkıcı, La maison Drew'e ait siyah bir takım giyerken, eşi siyah bir Saint Laurent elbisesi seçti.

Fakat Twitter'da paylaşılan videoda, çiftin gelmesiyle seyircilerin Bieber'ın birkaç senelik kesintili ilişkilerinin ardından 2018'in başlarında ayrıldığı eski kız arkadaşı Selena Gomez'in adıyla tezahürat yapmaya başladığı görülüyor.

Viral videoda Bieber ve Baldwin, Met Gala'ya girmek için basamakları çıkarken, törende olmayan Gomez hayranlarıysa "Selena" sloganları atıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

O zamandan bu yana 250 binden fazla kez izlenen ve "Bu da ne? Selena hayranları ne kadar da takıntılı, çocuğu rahat bırakın" yazısıyla paylaşılan video, birçok kişinin çifti savunmaya teşvik etti.

Bir kişi, "Bu kabul edilebilir değil. Bunu neden yapıyorlar??? Neden? Bence Selena bunu iyi karşılamazdı. Daha iyi davranın. Nazik olun" diye tweet attı.

Bir diğeriyse, "Bu çok aptalca, şu ölü ilişkinin geride bırakılması gerekiyor" dedi.

Bir başka kullanıcı da attığı tweette, "Bu video beni çok şaşırttı, bunu yapmayı nasıl düşünebildik? Ben hem Selena hem de Bieber hayranıyım ve bunu iğrenç buluyorum! Kendinizi Justin ve Hailey'nin yerine koyun. Bırakın keyfini çıkarsınlar. Selena yaptığınızı katiyen takdir etmezdi. Sizi seviyoruz Justin ve Hailey" dedi.

Bieber ve Baldwin olaya dair yorum yapmazken, Yummy'i söyleyen şarkıcı daha önce çiftin Instagram Live yayını esnasında bir hayranının Baldwin'e karşı zorbalık yapılmasına dair çağrıda bulunmasının ardından, Instagram'da eşini Gomez'in hayranlarına karşı savunmuştu.

Bieber, Aralık 2020'deki Instagram hikayelerinde, "Bu insan müsveddesi, videoyu izleyenlerden önceki ilişkimin daha iyi olduğunu falan söylemelerini isteyerek onları kelimenin tam anlamıyla eşimin peşine düşmeye teşvik etti" demişti. “

O dönemde Bieber, Baldwin'le birlikte "her gün neyle karşı karşıya kaldıklarını" göstermek amacıyla hayranlarıyla bu yorumu paylaşmak istediğini söylemişti.

Şarkıcı, "Bu gibilerinin dünyada en çok sevdiğim kişiye zorbalık etmek için insanları bir araya getirmeye çalıştığını görüp de ahlaklı davranmayı seçmek epey zor" diye eklemişti.

O günlerde Baldwin de bu yorumlara değinmiş, normalde zorbalık teşebbüsünü ciddiye almayacağını ama videodaki kadının "gerçekten şaşırtıcı derecede sağlıksız ve üzücü bir öfke düzeyine ulaşması üzerine bu sefer ciddiye almaya karar verdiğini" açıklamıştı.

Gomez, bir önceki yıl o zamanki erkek arkadaşı The Weeknd'le birlikte gelmesinin ardından Met Gala'ya en son 2018'de katılmıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU