Salatalık doğrayamamasıyla bilinen Kendall Jenner, Cadılar Bayramı'nda salatalık oldu

Son gülen reality şov yıldızı oldu

(Reuters)

Cadılar Bayramı'nda salatalık kostümü giyen Kendall Jenner, "ikonik" övgüleri alıyor.

Süper model, The Kardashians'ın (Kardashianlar) ilk sezonunun 5. bölümünde, salatalık doğramakta zorlandığı meşhur sahneye atıfta bulunarak dev bir salatalık dilimi kostümü giydi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hayranları, Jenner'ın sebze doğramaya alışılmışın dışındaki yaklaşımı karşısında "şaşkına dönmüş" ve sahne yüzlerce mime konu olmuştu.

Ama sebzeyle üzücü ilişkisini benimseyen Jenner, kıyafetini sosyal medyada hayranlarıyla paylaşarak olayın kazananı oldu.

Bataklık yeşili lateks taytı, özel yapılmış dev salatalık dilimi üstü ve sahte bıçakla kostümünü tamamlayan 26 yaşındaki Jenner, Instagram paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Bu gece meyve ve sebze dağıtıyorum.

TikTok'taysa Jenner, Lindsay Lohan'ın Kötü Kızlar'daki (Mean Girls) karakterinin Cadılar Bayramı'nı anlatan sesi eşliğinde, sürreal kıyafetle poz verirken görülüyor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)


Seslendirme, "Kızların dünyasında Cadılar Bayramı yılın, bir kızın tam bir sü***k gibi giyindiği ve başka hiçbir kızın bu konuda bir şey söyleyemediği tek gecesidir" diye başlıyor.
 


6 milyondan fazla kişinin beğendiği esprili Instagram paylaşımına, Jenner'ın kız kardeşi Khloe Kardashian "Ödülü sen kazandın" diye yorum yaptı.

Hailey Bieber "ağlıyorum" yazarken, aile dostu Olivia Pierson, Jenner'ın görüntüsü için "ikonik" yorumunu yaptı.

Bu orijinal kostüm, hafta sonu Oyuncak Hikayesi'ndeki (Toy Story) Jessie'nin müstehcen bir yorumunun fotoğrafını paylaşmasından sonra Jenner'ın ikinci 2022 Cadılar Bayramı kostümü.

Reality şov yıldızı, dar kot şortunun üzerine geçirdiği inek desenli kovboy tozluğuyla, animasyon karakterinin beyaz-sarı kovboy gömleğini ve şapkasını giymişti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)


Pek çok takipçi bu görünüme hayranlığını dile getirirken, model bazı yorumcular tarafından da "çocuklar için tasarlanan bir karakteri cinselleştirmekle" suçlanmıştı.

Başka bir yerdeyse, davetin daha şık bir etkinlik olduğunu fark etmeyen Kim Kardashian, Tracee Ellis Ross'un 50. yaş günü partisine Cadılar Bayramı kostümüyle geldiğini açıklamıştı.

Girişimci, mavi yüz boyası, kızıl peruk ve sarı kontakt lenslerle tamamladığı vücudunun hepsini kaplayan mavi lateks kostümüyle X-Men'den Mystique gibi giyinmişti.

Instagram hikayesinde kendisiyle Ross'un özçekimini paylaşan SKIMS patronu, "Kostümlü parti olmayan doğum günü yemeğine baştan aşağı kostümümle katıldığım zaman! En güzel nazik ruhlu Tracee Ellis Ross'un doğum günü kutlu olsun" yazmıştı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU