Billie Eilish ve Jesse Rutherford, Cadılar Bayramı kostümleri nedeniyle eleştirildi

Kostümleri Twitter'da yorumlayan bir hayran, "Ne söyleyeceğimi şaşırdım" dedi

(Reuters)

İlişki yaşadığı iddia edilen ve aralarındaki 11 yaş farkı kaygı yaratan Billie Eilish ve Jesse Rutherford, Cadılar Bayramı kostümleri nedeniyle sert tepkilerle karşı karşıya kaldı.

Hafta sonu, 20 yaşındaki şarkıcı ile 31 yaşındaki şarkıcı Cadılar Bayramı kostümleriyle görüntülendi. PopCrave'in Twitter'da paylaştığı bir fotoğrafta, Eilish'in büyük pembe bir şapka ve beyaz tayt içeren bir bebek kostümü giydiği görüldü. Ayrı bir fotoğrafta da Rutherford ve arkadaşının yaşlı adamlar gibi giyinmişken özçekim yaptığı görülüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fotoğraflar sosyal medyada yayılırken hayranlar, kostümlerin birlikte oldukları iddia edilen çiftin yaş farkıyla dalga geçme şekli olduğunu öne sürmekte gecikmedi. Bu hareket, aralarındaki yaş farkının yarattığı süregelen kaygı da düşünüldüğünde birçok kişinin Rutherford ve Eilish'i eleştirmesine yol açtı.

Bir kişi, "Jesse Rutherford ve Billie Eilish'in çift kostümüyle ilgili bir şeyler bana TERS geliyor" diye tweet attı.

Bir başkası şöyle yazdı:

Bunu düşündüğüm sebepten dolayı yapmadıklarını umuyorum...

Üçüncü bir kişi, "Bu arada Billie bunun ne kadar tuhaf ve ürkütücü olduğunu bilecek kadar büyüdü" yorumunu yaptı.

İlişki yaşadıkları iddia edilen çiftin kostümleri de pek çok kişi tarafından "tuhaf" diye nitelenirken, bir kişi kıyafet seçimlerinin yaş farkları konusunda kaygılarını dile getirdikleri için "insanlara cevap vermenin tuhaf bir yolu" olduğunu öne sürdü.

Fakat diğer hayranlar kostümleri eğlenceli buldu ve ikiliyi internette karşılaştıkları bazı eleştirilere karşı savundu.
 

Billie Eilish ve erkek arkadaşı Jesse Rutherford, Cadılar Bayramı için bir bebek ve yaşlı adam kostümleri giydi. 
 

Billie Eilish ve Jessie Rutherford'un birbiriyle uyumlu Cadılar Bayramı kostümleri giymesi olağanüstü derecede iğrenç ve sapıkça - özellikle de yaş farkını ve güç dengesizliğini düşününce. Komik ya da şık değil, şaka değil, rahatsız edici, ve hayatındaki yetişkinler onu bir kez daha yüzüstü bırakıyor

 

 

Gerçekten tweetleri görüp "bu iyi bir fikir" diye düşünmüşler

 

Bir kişi, "Yani, ilişkileri hakkında gereksiz fikirler beyan eden kişileri trollüyorlar" cevabını verdi.

Yani bir bakıma onların mantığını pekiştiriyor ve şakalarını daha da komik hale getiriyorsunuz.

Eilish ve Rutherford, geçen hafta Los Angeles'taki bir restoranın önünde öpüşürken görüntülenince ilk kez ilişki dedikoduları ortaya çıktı. Üç gün önce çift, Universal Studios'un Halloween Horror Nights (Cadılar Bayramı Korku Geceleri) etkinliğinde el ele görüntülenmişti. Fakat ikisi de henüz bir ilişki yaşayıp yaşamadıklarını kamuoyuna açıklamadı.

Çiftin görünüşe göre flört ettiği bildirildikten sonra hayranları yaş farklarını eleştirmek için sosyal medyaya yöneldi. Hatta bazıları Rutherford'un Eilish'i 15 yaşından beri tanıdığını iddia ederek 2017'de birlikte görüntülendiklerinde Rutherford'un 26 yaşında olduğunu belirtti.

The Independent, Eilish ve Rutherford'un temsilcileriyle temasa geçti. Eilish'inki yorum yapmayı reddederken diğerinden henüz yanıt gelmedi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU