Sabah yazarı: Ucuz ürün bakkala giriyor

"Tarım Kredi’nin indirim yaptığı temel ihtiyaç ürünleri marketteki fiyattan bakkallarda satılacak"

Fotoğraf: AA arşivi.

Sabah yazarı Dilek Güngör, Tarım Kredi Kooperatifleri ürünlerinin belirli marketlerde satılmaya başlanacağını yazdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Güngör, bugünkü köşe yazısında Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın da ifadelerine yer vererek özetle şunları yazdı:

Türkiye'de indirim kampanyaları düzenleyerek zincir marketlerin fiyat tekelini kıran Tarım Kredi Kooperatifleri bakkal projesine başlıyor. Konya, Ankara, Mersin, Adana, Antalya pilot bölge olarak seçildi. Anlaşma yapılan bakkallar raflarında bir bölümü Tarım Kredi ürünlerine ayıracak.

Tarım Kredi'nin indirim yaptığı temel ihtiyaç ürünleri marketteki fiyattan bakkallarda satılacak. Böylece ucuz gıda daha fazla tüketiciye ulaşacak.
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "Bu yolla en geç önümüzdeki çeyreğe kadar 2.500-3.000 noktada indirimli ürünlerimiz satılacak" dedi.

Basınla sohbet toplantısı düzenleyen Aydın, Tarım Market'te 1.600 ürün satıldığını, bunun 600'ünü kendilerinin ürettiğini belirterek, "Halen 1.300 noktada hizmet veriyoruz. Yılsonunda satış noktasını bir an önce artırmak güç. O nedenle bakkal projesine başlıyoruz" mesajı verdi.

 

Sabah

DAHA FAZLA HABER OKU