Erbakan'dan Erdoğan'a: Raflar dolu ama cüzdanlar boş

"Artık vatandaş için peynir, süt, meyve sebze lüks oldu"

Fotoğraf: ANKA

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Türkiye’de rafların dolu olduğunu” söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi. Erbakan, ülkede rafların dolu olduğunu ifade ederken “Cüzdanlar boş” dedi.

Fatih Erbakan, dün partisinin Kütahya ve Yalova il kongrelerinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi’nden bugün yapılan açıklamaya göre Erbakan, AK Parti iktidarının ekonomi politikasını eleştirdi ve şunları söyledi:

Sayın Erdoğan, bizde raflar dolu ama cüzdanlar boş, cüzdanlar. Alım gücü olmadıktan sonra raflar dolu olsa ne olacak? Anadolu’yu karış karış geziyoruz. Vatandaş, büyük şehirlerin ortasında; Kayseri’de, Gaziantep’te ‘Peynir alamıyorum’ diye önümüzü kesiyor. Bir başka vatandaş ise ‘Çocuğum kuruyemiş istedi alamıyorum. Eti zaten unuttuk. Artık tavuk da lüks hale geldi’ diyor. Artık vatandaş için peynir, süt, meyve sebze lüks oldu. Vatandaş; domatesi, biberi alırken bile hesap yapıyor. Raflar dolu olsa ne olacak? İktidarın beslediği faiz, beş tane imtiyazlı holding, israf ve son olarak Kur Korumalı Mevduat canavarları yüzünden milletin düştüğü durum bu. Yıllık 550 milyar lira bu canavarlara gidiyor. Haliyle emekliye, esnafa, köylüye, memura, EYT’liye, atanamayan öğretmene para kalmıyor.

 

ANKA

DAHA FAZLA HABER OKU