Hamile eşini aldatan Adam Levine'ın eski röportajı ortaya çıktı: "Tek eşlilik doğamıza uygun değil"

Ünlü şarkıcıdan uygunsuz mesajlar aldığını söyleyen kadınların sayısı 5'e yükseldi

People'a konuşan Behati Prinsloo'ya yakın bir kaynak, haberlerin ardından ünlü mankenin "çok üzgün" olduğu söyledi (AP)

Aldatma iddialarıyla konuşulan Maroon 5 solisti Adam Levine'ın eski yıllarda "monogami insan doğasına uygun değil" dediği röportajı gündeme geldi.

Geçen günlerde, Victoria's Secret mankeni eşi Behati Prinsloo'yla üçüncü çocuklarını bekleyen Levine'ın başka kadınlarla mesajlaşmaları ortaya çıkmıştı.

Instagram modeli Sumner Stroh, Levine'la bir süre birlikte olduklarını söylemişti ve 23 yaşındaki kadın, ünlü şarkıcının kendisine "Bebeğim erkek olursa senin adını koymak istiyorum" diye yazdığı mesajları paylaşmıştı.
 

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen original sound - Sumner Stroh


Stroh, 2021'de üniversite mezuniyetinden sonra Levine'la ilişkisinin mesajlarla sınırlı kalmadığını ve birlikteliklerinin "fiziksel" olduğunu belirtmişti.

Mesaj atılan kadınların sayısı 5'e yükseldi

Stroh'un ardından Levine'dan samimi mesajlar aldığını söyleyen başka kadınlar da kendilerine yazılanları paylaşmaya başladı.

Alyson Rose adında bir kadın, Levine'ın kendisine attığı "Biliyorsun, seninle konuşmamam lazım" yazan imalı mesajı TikTok'ta paylaştı ve ardından bu videoyu sildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Üçüncü kişiyse Levine'la mesajlarını Instagram hikayesinde paylaşan Maryka adında bir komedyen oldu. Levine'ın Maryka'ya "Sana kafayı taktım" diye mesaj attığı görüldü.

Ardından Levine'ın eski yoga hocası Alanna Zabel da ünlü şarkıcıdan uygunsuz mesajlar aldığını öne sürdü. Zabel, "Levine benimle bir gününü çıplak halde geçirmek istediğini belirten bir mesaj atmıştı" dedi.

Instagram'da fitness ve sağlıklı yaşam fenomeni olan Ashley Russel'la birlikte Levine'ın flörtöz mesajlar attığı öne sürülen kadınların sayısı 5'e yükseldi.

Daily Maile'e konuşan Russel, Levine'ın kendisine neredeyse her gece saat 10 civarında mesaj attığını söyledi.

Russel, "Her gün hikayelerimi izliyordu ve bütün paylaşımlarımı beğeniyordu" diye ekledi.

Levine, Stroh'la ilişki yaşadığını reddetmiş fakat attığı mesajlarla "çizgiyi aştığını" kabul ettiği bir paylaşım yapmıştı.
 

Adam Levine, aldatma iddialarını reddettiği paylaşımında "Dünyada en değer verdiğim şey eşim ve ailem" demişti (Instagram / Adam Levine)
Adam Levine, aldatma iddialarını reddettiği paylaşımında "Dünyada en değer verdiğim şey eşim ve ailem" demişti (Instagram / Adam Levine)


Ünlü şarkıcıdan son 4 kadının iddiaları hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

2009'daki röportaj gündemde

Levine'ın 2009'da Cosmopolitan'la yaptığı söyleşide "monogami insan doğasına uygun değil" dediği ortaya çıktı.

Şimdiki eşi Prinsloo'yla evlenmeden 5 yıl önce ünlü kadın dergisine konuşan Levine, "İç güdüsel açıdan monogami genlerimizde yok. İnsanlar aldatır. Ben de aldattım" demiş.

Prinsloo ve Levine 2014'te evlendi. Dusty Rose ve Gio Grace adında iki kızları olan çift, üçüncü çocuklarını bekliyor.

 

Independent Türkçe, Page Six, Mirror, Daily Mail

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU