Selena Gomez oyunculuğu bırakıp anne olmak istediğini açıkladı

"Dünyada bundan daha iyi bir his yok"

Selena Gomez, Only Murders in the Building'de Martin Short ve Steve Martin'le başrolü paylaşıyor (Instagram / Selena Gomez)

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, eninde sonunda evlenip çocuk sahibi olmak istediğini söyledi. Gomez, bunun için oyunculuğu bırakıp özel hayatına odaklanmaya hazır olduğunu belirtti.

Cuma günü Giving Back Generation podcast'ine konuk olan Gomez şu ifadeleri kullandı:

Evlenip anne olmayı umuyorum. Neticede tüm bunlardan sıkılacağım, muhtemelen hayatımın çoğunu hayır işlerine adarım.

30 yaşındaki yıldız, 8 buçuk yaşındaki kız kardeşinin büyümesini izlemenin kendisine annelik konusunda özgüven kazandırdığını dile getirdi:

Resmen küçücük birinin büyüyüp bir insana dönüşmesini izledim. Dünyada bundan daha iyi bir his yok. Ebeveyn değilim ama kısmen öyleymişim gibi hissediyorum.

Bu, 12 yaşından beri ünlü olan Gomez'in aile kurma isteğinden ilk bahsedişi değil. Haziranda Hollywood Reporter'a konuşan oyuncu, Teksas'tan Hollywood'a taşınma kararının çocuk yapma planını geri plana atmasına sebep olduğunu söylemişti:

Kesin 4 çocuğum olurdu. Belki planlı, belki değil, belki her ikisi de. Ve böyle yapsaydım da seçtiğim hayat yanlış olmazdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Selena Gomez şu sıralar yalnız olduğunu söylese de çarşamba günü İtalyan film yapımcısı Andrea Iervolino'ya bir yatta görüntülenmesi ünlü yıldızın yeni bir ilişkiye başladığı iddialarını doğurdu.

Gomez'in 30. yaş günü kutlamalarında Iervolino'yla samimi olduğu anlar da kameralara yansıdı.

Ünlü oyuncu doğum gününü İtalyan kasabası Amalfi'de lüks bir davet vererek kutladı.

Geceye Francia Raisa, Olivia Rodrigo, Camila Cabello ve Tyga gibi ünlü isimler katıldı. 
 


Gomez, doğum gününde "Yirmili yaşlarım asla unutmayacağım güzel, zor ve güzel anlardan oluşan bir yolculuktu. Her biri beni bugün olduğum kişiye dönüştürdü" açıklamasıyla bir fotoğrafını paylaştı.

 

Independent Türkçe, Today, Page Six

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU