Obi-Wan Kenobi yıldızı McGregor: Homoerotik hediyeler alıyorum

Hediyeler Anakin Skywalker'a hayat veren Hayden Christensen'ı da ilgilendiriyor

Ewan McGregor (sağda) ve Hayden Christensen (solda), Obi-Wan Kenobi dizisine hayranların, canlandırdıkları karakterlere duyduğu sevgi yüzünden katıldıklarını söylemişti (Lucasfilm)

Star Wars evreninde Obi-Wan Kenobi karakterine hayat veren Ewan McGregor, serinin hayranlarının kendisine ilginç hediyeler gönderdiğini açıkladı.

McGregor dün GQ'da yayımlanan röportajında, Kenobi ve Hayden Christensen'ın hayat verdiği Anakin Skywalker'ın bir arada olduğu "homoerotik" çizimler hediye edildiğini bildirdi. Bu çizimlerde aynı cinsiyetten kişilerin arasındaki cinsellik tasvir ediliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

McGregor ve Christensen, ilk kez 2002 yapımı Star Wars: Bölüm 2 - Klonlar'ın Saldırısı'nda (Star Wars: Episode II - Attack of the Clones) bir araya gelmişti. İkili 2005 yapımı Star Wars: Bölüm 3 - Sith'in İntikamı'nda da (Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith) beyazperdede birlikte rol almıştı.

McGregor verdiği röportajda Star Wars hayranlarından karakterlere dair müstehcen hediyeler aldığını açıkladı.

Çok sayıda erotik çizim geldiğini belirten McGregor şöyle konuştu:

Bunun beni nasıl bulduğunu bilmiyorum. Bu her zaman biraz şaşırtıcı. Zarfı açıyor, bir şeyler imzalamanız gerektiğini düşünüyor ve 'Lanet olsun' diyorsunuz.

McGregor ve Christensen, Disney Plus'ta 27 Mayıs'ta yayımlanmaya başlayan Obi-Wan Kenobi mini dizisinde birlikte rol alıyor.

 

Independent Türkçe, GQ, Insider

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU