Top Gun: Maverick'in yıldızı Teller, çekimlerdeki korku dolu anlarını paylaştı: "Kesinlikle öleceğimi sandım"

"Yere baktım ve sonumun iyi olmayacağını düşündüm"

Top Gun: Maverick'in yıldızı Miles Teller film çekimlerinde öleceğini sandığını söyledi.

Yüzbaşı Bradley "Rooster" Bradshaw'u canlandıran Teller, Birleşik Krallık merkezli LAD Bible sitesine verdiği röportajda film çekimlerinde yaşadıklarını anlattı.

Teller, savaş uçaklarındaki sahnelerin çekimi için yoğun şekilde çalıştıklarını, ünlü oyuncu Tom Cruise'un hazırladığı ve g kuvveti etkisine alışılması amacıyla düzenlenen 5 aylık bir uçuş eğitiminden geçtiklerini anlattı.

35 yaşındaki Teller, F-18 Hornet model savaş jetiyle çektikleri bir sahnede korku dolu anlar yaşadığını söyledi.

Oyuncu, sahnede jetin yere doğru son sürat giderken pilotun bir anda lövyeyi çekerek uçağın burnunu kaldırdığı bir manevrayı çektiklerini belirterek, "Kesinlikle öleceğimi düşündüğüm bir andı" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Adrenalin patlaması yaşadığını söyleyen Teller, "Bu normalde her zaman verilen bir eğitim fakat ilk kez böyle bir manevra yapmıştık ve ben donup kaldım. Yere baktım ve sonumun iyi olmayacağını düşündüm" ifadelerini kullandı.

Oyuncu, 1986'daki ilk Top Gun'da Cruise'un canlandırdığı Pete "Maverick" Mitchell'ın arkadaşı olan pilot Nick "Goose" Bradshaw'ın (Anthony Edwards) oğlunu oynuyor.

Goose, ilk filmde Maverick'le yaptığı bir uçuş sırasında yaralanarak yaşamını yitirmişti.

Teller, önceki filmlerde canlandırdığı karakterler için de özel eğitimler almıştı.

Whiplash'te konservatuarda okuyan genç müzisyen Andrew'ı canlandıran Teller, rolü için caz davulculuğu eğitimi alırken, Brendan McDonough adlı itfaiyeciyi oynadığı Korkusuzlar'daysa 10 günlük bir itfaiyecilik eğitiminden geçmişti.



Independent Türkçe, LAD Bible, NME

DAHA FAZLA HABER OKU