Harry Styles liseli hayranının balo davetini kabul etti

Anna Carty canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Harry Styles farklı tarzıyla kendisinden sık sık söz ettiriyor (AP)

Britanyalı pop yıldızı Harry Styles liseli bir hayranının mezuniyet balosu davetini kabul etti. Davetine olumlu yanıt aldığını Britanya merkezli radyo istasyonu Capital FM'den öğrenen Anna Carty canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. 

Daha önce Capital FM'in sunucularından Katy J.'yle iletişime geçen Carty, kavalye bulmak için yardıma ihtiyaç duyduğunu ama hedefinin epey yüksek olduğunu söylemişti. Carty'nin yardım isteğini kabul eden Katy J, Styles'la irtibat kurmuş ve ondan sesli bir mesaj almıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Program sunucusu daha sonra Styles'ın sesli mesajını iletmek için Anna Carty'yi canlı yayına davet etti. Getting Scotland Home adlı programda konuşan Katy J., Anna'ya "Muhteşem olacaksın, baloda tek eksiğin kavalye değil mi?" diye sordu. 

Anna, "Evet kesinlikle" diye cevap verdikten sonra Katy J, "Gerçekten de yüksekleri hedefliyorsun, bize bir mesaj göndermiştin değil mi?" dedi. Program yayıncısı, nasılsa İskoçya'ya gelecek olan Styles'ın baloya da uğrayabileceğini ve bu yüzden isteğini adil bulduğunu söyledi.

28 yaşındaki Styles, Carty'nin 10 Haziran'daki mezuniyet balosundan bir gün sonra İskoçya'nın Glasgow kentindeki Ibrox Stadyumu'nda konser verecek.

Carty'yle bir süre sohbet ettikten sonra Katy J. müjdeli haberi şu şekilde verdi:

Sahne arkasında biraz sihir için elimizden gelenin en iyisini yaptık ve duymak istersen Harry Styles'dan sana bir mesajımız var.

Katy J.'in sözlerinin ardından Styles'ın sesi duyuldu. Ünlü şarkıcı mesajında şunları dile getirdi:

Anna, nasıl gidiyor? Ben, Harry Styles. Katy J. balo davetini iletti ve eminim güzel bir İskoç partisi olacak. Orada olmayı çok isterim, bu yüzden bana ayrıntıları gönderin ve ne yapabileceğime bir bakayım. Yani yakında görüşürüz.

One Direction grubunun eski üyesi Styles'ın mesajının ardından dili tutulan Anna gözyaşlarını tutamadı. 

Harry Styles yakın zamanda ABD'de bir haftada en çok plak satan şarkıcı rekorunu kırarak eski sevgilisi Taylor Swift'i geride bıraktı. Styles'ın 3. albümü Harry's House 182 bin kopya sattı. 

Rekorun önceki sahibi Taylor Swift'in Red albümü aynı sürede 114 bin kopya satmıştı. 

 

Independent Türkçe, Daily Mail, NME

DAHA FAZLA HABER OKU