AK Parti'nin Kızılcahamam kampında "israf" talimatı: Açık büfe kahvaltı görüntülerine izin verilmeyecek

Parti yönetiminin milletvekillerini kamp boyunca kılık kıyafet, yeme-içme görüntülerine dikkat etmeleri için uyardığı öne sürüldü

AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için katılımcılar, Kızılcahamam ilçesindeki otele gelmeye başladı / Fotoğraf: AA

AK Parti'nin Kızılcahamam'da düzenlenen kampında, bu yıl 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nün de teması olan "sürdürülebilir, doğayla uyumlu, daha temiz ve daha yeşil bir yaşam" anlayışı üzerinde durulacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hürriyet yazarı Nuray Babacan, AK Parti yönetiminin Kızılcahamam kampı öncesi AK Parti'li siyasetçileri kamp boyunca kılık kıyafet, yeme içme görüntüsü konusunda dikkatli olmaları için uyardığını yazdı.   

Açık büfe kahvaltı görüntülerine izin verilmeyecek

AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın bugün Kızılcahamam’da başladığını hatırlatan Babacan, "Kampa milletvekilleri, bakanlar, bakan yardımcıları, partinin MKYK üyeleri dahil kalabalık bir kadro davet edildi. Dikkatimizi çeken, kamp öncesi genel başkan yardımcılarının uyarıları oldu. Genel merkez yönetimi, AK Partili siyasetçilerin kamp boyunca kılık kıyafet, yeme-içme görüntüleri konusunda dikkatli olmalarını istedi. İsraf anlamına gelebilecek görüntülerden kaçınılması istenirken, özellikle açık büfe kahvaltı görüntülerine izin verilmeyeceği, genel merkezin buna yönelik önlemler aldığı öğrenildi. Yani daha önce verilen görüntülerin toplumda yarattığı hassasiyet bilindiği için önlem alınmaya çalışılıyor" ifadelerini kullandı. 

Babacan, "Meclis çalışmaları, ekonomik sorunlar ve tarım-enerji sektörü üç oturumla masaya yatırılacak. Bu konular ve sorunlar, vatandaşın gerçek ruh halini görmek açısından önemli olacak" diye yazdı.

Yazının tamamı için

 

Hürriyet

DAHA FAZLA HABER OKU