Snoop Dogg: 2 milyon dolar önerdiler ancak Michael Jordan'ın DJ'liğini yapmadım

İki milyon dolarlık teklifi geri çevirdiğini açıklayan rapçi, "Başka şeylerle ilgileniyordum" dedi

Snoop Dogg, Michael Jordan'ın hayranı olsa da onun için düzenlenen etkinlikte yer almamış (Fotoğraflar: Reuters - AP)

Amerikalı ünlü rapçi Snoop Dogg, basketbol efsanesi Michael Jordan için düzenlenen partide DJ’lik yapması için kendisine teklif edilen 2 milyon doları geri çevirdiğini söyledi. Impaulsive adlı podcast programına katılan rapçi, "Geri çevirdiğim en çılgın tekliflerden biri Michael Jordan için düzenlenen etkinlik için verilecek 2 milyon dolardı" dedi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Teklifi neden reddettiğini açıklayan Snoop Dogg, "Başka şeylerle ilgileniyordum, yapacak başka işlerim vardı ve ona gelmeden önce çok müşterim vardı" ifadelerini kullandı. 

NBA efsanesiyle hiç tanışmadığını ancak tanışmak isteyeceğini belirten rapçi, "Onunla bir hayran olarak tanışmak isterim" dedi. 

50 yaşındaki rapçi, Jordan’la tanışırsa ona şunları söyleyeceğini ekledi:

Mike, Kuzey Karolina Üniversitesi’nde oynadığın günlerden bu yana seni seviyorum, senin büyük bir hayranınım. Yaptıklarını seviyorum. Sen bunu yapan en büyüklerden birisin. Başarına dair bana birkaç sır ver. Seninle fotoğraf çekilebilir miyiz?

Snoop Dogg röportajda Amerikalı rap efsanesi Tupac Shakur’un ölümünden önceki son aylarda onu görmek için yaptığı hastane ziyaretlerinden de bahsetti.

Rapçi hastaneye gittiğinde bayıldığını söyledi ve şunları dile getirdi:

Tüplere bağlıydı ve içeri girdiğimde sanki Tupac orada değilmiş gibi hissettim ve bayıldım. Tupac’in annesi beni ayağa kaldırdı, banyoya götürdü ve benimle güçlü olmaya dair sohbet etti.

Tupac Shakur’un annesi Afeni Shakur, Snoop Dogg’a şunları söylemiş:

Bebeğim, seni hiç zayıf görmedi. Onun önünde zayıf olmanı istemiyorum. Banyoya git, kendini düzelt, geri dön ve ona nasıl hissettiğini söyle.

Snoop Dogg geçen ay BTS’le yeni bir proje üstünde çalıştığını açıklamıştı. 

 

Independent Türkçe, NME, Mixmag

DAHA FAZLA HABER OKU