Machine Gun Kelly, Sandra Bullock'un evinde Pete Davidson'a yaptığı şakayı anlattı

Machine Gun Kelly ve Sandra Bullock, 2018 tarihli Birdbox filminin başrollerini paylaşmıştı

(AFP)

Machine Gun Kelly, en iyi arkadaşı Pete Davidson'a Sandra Bullock'un ev sahipliği yaptığı bir partiye onu davetsiz götürerek nasıl şaka yaptığını açıkladı.

"Emo Girl” şarkısıyla tanınan şarkıcı, katıldığı The Tonight Show Starring Jimmy Fallon programında, The Saturday Night Live'dan yetişme Pete Davidson’ı nasıl kimin evi olduğunu oraya varana kadar söylemeden bir Paskalya partisine götürdüğünü anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

MGK, programın sunucusu Jimmy Fallon'a "'Hey, Pete. Gelmen lazım. Paskalya için arkadaşımın evine gidelim' falan dediğim bir Paskalya günüydü" dedi.

Davidson, elinde 40 onsluk şişedeki içki olarak da bilinen "40's" (yaklaşık 1 litrelik şişelerde satılan ucuz içkiler -ed.n.) ile arkadaşının evine geldiğinde, biraz daha sıradan bir şey bekliyor gibiymiş. MGK, "Arabasını park etti, elinde 40's vardı ve 'Hadi yapalım şu işi' falan dedi" diye konuştu.

Gerçek adı Colson Baker olan Machine Gun Kelly, Birdbox filmindeki rol arkadaşı Sandra Bullock'un evine arabayla gidişlerini anlattı:

İçeri girdik. Jen Aniston oradaydı... ve Pete, 'Bunu bana neden yaptın? Çok aptal görünüyoruz. 40 onsluklarımız var ve Sandra Bullock'un evindeyiz. Neden bana gideceğimiz yerin burası olduğunu söylemedin?' falan dedi.

Ancak Davidson'ın, MGK'ye doğum günü partisi için yanında bir kişi getirip getiremeyeceğini sorup Big Time Adolescence filmindeki rol arkadaşından intikam alması çok sürmemiş.

Ünlü şarkıcı "Geçen ay doğum günümdü ve Pete bana mesaj attı. 'Hey, senin partine gelmek üzereyim. Yanımda birini getirebilir miyim?' falan dedi. 'Evet, tabii ki' dedim" diye konuştu.

Yanında getirdiği kişi Robert Pattinson'dı. Ben de, 'Batman'i mi getirdin?' dedim.

 


Machine Gun Kelly ve Pete Davidson, 2017 yılında Wild N' Out adlı hip hop komedi programının setinde tanıştıktan sonra yakın arkadaşlık kurdu. Davidson, geçen nisan Los Angeles'taki Netflix Is A Joke: The Festival etkinliğinde, 2018'de MGK'yle annesinin bodrum katında birlikte yaşamalarını anlatmıştı. Davidson birlikte otururken birbirlerine bakıp  "Sorun yok, kariyerlerimiz yerle bir oldu, sorun yok. Eğlendik, her şey yolunda. Bir şey yapabileceğimizi kim düşünebilirdi ki?” diye espri yapmış.

Machine Gun Kelly şu anda aktör Megan Fox'la nişanlı, Pete Davidson ise reality yıldızı Kim Kardashian'la birlikte. MGK, Sirius XM kanalındaki The Howard Stern Show programında Howard Stern'e verdiği demeçte, Megan Fox'la düğününde Davidson'ın "kesinlikle" yanında duracağını söyledi. Arkadaşlıkları hakkında konuşurken MGK, Stern'e şöyle dedi:

Çok şanslıydım. İkimiz de doğru zamanda birbirimizin hayatına girdik.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU