Pitbull saldırısında iki kolunu kaybeden kadın komadan çıkar çıkmaz yine uyutuldu

Kyleen Waltman bir bacağını da kaybedebilir

21 Mart 2022'de üç köpeğin saldırısına uğrayan Kyleen Waltman iki kolunu kaybetmişti (WSPA)

Pitbull saldırısına uğrayan kadın yaklaşık iki haftalık komadan çıktı fakat iki kolunu da kaybettiğini gören kadının derhal uyutulması gerekti.

21 Mart'ta Güney Karolina'da köpeklerin saldırısına uğradıktan sonra kalınbağırsağının bir kısmı da alınan 38 yaşındaki Kyleen Waltman ayrıca bir bacağını kaybedebilir.

Kız kardeşi Amy Wynn, GoFundMe'deki güncellemede Waltman'ın çok sayıda cerrahi müdahalenin ardından "tamamen uyandığını" yazdı.

Wynn, "Doktorlar ona kollarından bahsetti fakat bu yüksek anksiyeteye yol açınca onu uyuttular" diye yazdı.

Annem mücadeleden vazgeçiyor gibi göründüğünü söylüyor. Siz varsayımda bulunmadan önce söyleyeyim, biz ailesi olarak vazgeçmeyeceğiz.

Wynn, ailecek kız kardeşinin dolu dolu bir hayat yaşaması için aklını olumsuz düşüncelerden nasıl uzak tutacaklarını bulmaya çalıştıklarını belirtti. Doktorların kolunun son kısımlarını da kesmesinin ardından Waltman, artık sıradan protezler de takamayacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Saldırıya uğrayan kadının sağ kolunda protezin takılabileceği kısım, enfeksiyon belirtileri göstermesi üzerine geçen hafta kesilmişti.

Taramalarda akciğerlerinin sıvı dolu olduğu görülmesi üzerine yeniden yaşam desteğine bağlanan Waltman, o zamandan beri de yaşam destek solunum cihazına bir bağlanıp bir çıkarılıyor.

Wynn, kız kardeşinin sol bacağının durumunun doktorların ilk başta düşündüğünden daha kötü olduğunu söylerken, aile bu bacağın da ampüte edilmesinin gerekmeyeceğini umuyor.

Tıbbi harcamalar için neredeyse 165 bin dolar toplanan GoFundMe'deki açıklamasında Wynn, "38 yıldır kolları vardı ama artık yok, nasıl düşündüğünü anlıyorum. Mücadelesi devam ediyor" diye ekledi.

Associated Press'e konuşan Waltman'ın diğer kız kardeşi Shenna Green, üç çocuk annesi kadının köpek saldırısı devam ederken oradan geçen bir kişi tarafından yolun kenarındaki hendeğe yuvarlanmış halde bulunduğunu anlattı.

İkisinin pitbull olduğu tespit edilen köpeklerin üçü de Abbeville Hayvan Kontrol Merkezi'nde tutuluyor.

Yerel TV kanalı WYFF'nin haberine göre köpeklerin sahibi Justin L. Minor'a isnat edilen suçlar arasında saldıran ve birini yaralayan tehlikeli hayvanın sahibi için üç ayrı suç isnadı, kuduz kontrolü kurallarının ihlali ve kontrol altında tutulmayan tehlikeli hayvanların mülkün dışına çıkmasına izin vermeyen yasanın ihlali yer alıyor.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU