The Batman'den silinen Joker'in yüzü, ilk kez net bir şekilde gösterildi

Film hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumlu yorumlar aldı

The Batman'in silinen sahnesinde yapılan düzenlemeler sayesinde Barry Keoghan'ın oynadığı Joker'in yüzü daha net bir görünüm kazandı.

Warner Bros.'un paylaştığı sahnede Joker, Arkham Asylum'da Batman'le cam bir panelin ardından konuşuyor. Bu nedenle Robert Pattinson'ın oynadığı Bruce Wayne net bir şekilde ekrana gelirken Joker'in yüzü tam olarak seçilemiyor. 

Hayranların beğendiği sahneyi Twitter kullanıcısı Aaron Bailey yeniden düzenledi ve paylaştığı görselle ikonik karakterin yeni görünümünü açık bir şekilde ortaya koydu. 

Düzenlenmiş görüntüde Joker'in dudak ve dişlerindeki yaralar net olarak görülüyor. 

 

 

Öte yandan filmin yönetmen koltuğunda oturan Matt Reeves de Vimeo'da sahnenin 4K versiyonunu paylaştı. 

 

 

Söz konusu sahnede Batman, Joker'in yardımını istiyor. Bruce Wayne bir seri katile dair bilgileri Joker'e verirken, "Senin bakış açını istiyorum" ifadelerini kullanıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İzleyenlerin beğenisini toplayan sahne hayranlar arasında neden silindiğine yönelik tartışma yarattı. Batman hayranlarından bazıları yönetmenle hemfikirken bazıları sahnenin filmde kalmasının daha iyi olacağını savundu. 

4 Mart'ta vizyona giren film ciddi bir gişe başarısı elde etti. The Batman pandemi döneminde en çok hasılat getiren 4. film oldu. 

Filmde Pattinson ve Keoghan'ın yanı sıra Zoë Kavitz, Paul Dano, Colin Farrell, Jeffrey Wright gibi isimler de yer alıyor. 

The Batman şu an sinemalarda izlenebilir. 

 

Independent Türkçe, Screenrant, CBR

DAHA FAZLA HABER OKU