Tinder Avcısı geceliği 20 bin dolara gece kulüplerinde boy gösteriyor

Simon Leviev'in Netflix belgeseliyle elde ettiği şöhreti nakde dönüştürdüğü bildirildi

Simon Leviev hakkındaki iddiaların ardından flört uygulamalarından atılmıştı (Instagram/@simon__leviev__official_____) 

Tinder Avcısı olarak bilinen Simon Leviev'in Netflix belgeselinin izlenme başarısı sayesinde elde ettiği şöhreti nakde çevirmeye çalışıyor. Tinder Avcısı (The Tinder Swindler) adlı belgesel 2 Şubat'ta yayımlanmış ve Leviev ünlü flört uygulaması üzerinden tanıştığı kadınları dolandırmakla suçlanmıştı. 

TMZ'nin haberine göre Leviev kendisini özel partilere davet eden gece kulüplerinden 20 bin dolar talep ediyor. "Yasal bir iş insanı" olduğunu iddia eden ve Şimon Hayut adıyla da tanınan Leviev'e dair gelişmeleri yakından takip eden kaynaklar onun Philedelphia, Boston gibi ABD kentlerinden ve Almanya, Meksika gibi ülkelerden teklif aldığını belirtiyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu partiler karşılığında Leviev yüklü meblağın yanı sıra özel jet, 5 yıldızlı otel, lüks otomobil ve özel güvenlik hizmeti talep ediyor. 

Leviev bu ay İsrail'in başkenti Tel Aviv'de lüks bir otomobil galerisinde Ferrari marka arabaları incelerken görülmüştü.

Yüz binlerce dolarlık dolandırıcılıkla itham edilen Tinder Avcısı, belgeseldeki suçlamaları reddetmiş ve servetini Bitcoin piyasasından kazandığını öne sürmüştü.

Tinder Avcısı halihazırda bir flört şovu ve podcast programı üstünde çalışıyor.

Leviev'in ünlülerin hayranlarıyla kısa süreliğine bir araya geldiği uygulama Cameo'dan da üç gün içinde 30 bin dolar kazandığı öğrenildi.

 

Independent Türkçe, TMZ, Daily Beast, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU