Semih Yalçın: MHP artık sahaya inmiştir

"Tüm teşkilat kademeleriyle 2023 yılının haziran ayına kadar bu böyle devam edecek"

Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partinin tüm teşkilat kademeleriyle MHP'nin artık sahaya indiğini belirterek, bunun 2023 Haziranı'na kadar böyle devam edeceğini bildirdi.

MHP'nin Kızılcahamam Patalya Otel'de, "milli bilinci uyanık tutmak ve teşkilat çalışmalarının belirlenmesi için" düzenlediği il başkanları toplantısı sona erdi.

Yalçın, basına kapalı toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bu toplantıyı, MHP'nin 4 Eylül 2021'de başlayan çalışma süreci ve programı içinde değerlendirmek gerektiğini söyledi.

Bu kapsamda gerçekleştirilen bölge toplantıları ve "Adım Adım 2023 İl İl Anadolu" başlığıyla yapılan çalışmalara değinen Yalçın, şöyle devam etti:

Pandeminin verdiği sıkıntıyı bir nebze bölge toplantılarında attık. Partililerimiz bir araya gelerek moral buldular. Bölge toplantıları, içe dönük bir çalışmaydı. Hemen akabinde 'İl İl Anadolu' adı altında illerimizi gezmeye başladık. Genel merkez görevlileri, milletvekillerimiz Merkez Yönetim Kurulu üyelerimizin hepsi seferber oldu. Yereldeki insanımıza ulaşma gayreti içinde oldular. STK'ler, esnaf, muhtarlar ziyaret edildi, dertleri dinlendi. Sıkıntı duydukları hususlar genel merkeze intikal ettirildi. Biz de onu değerlendirmekle birlikte peyderpey hükümete intikal ettiriyoruz. Bu ziyaretlerden umduğumuz faydayı bulduk.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Tespitlerimizi paylaşacağız"

Yalçın, "Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları"nın da 18 Şubat'ta başlayacağını anımsatarak, "Son genel seçimlerde CHP'nin birinci çıktığı yerlere gitmek, önceliği onlara vermek suretiyle vatandaşla tekrar buluşacağız. 'CHP'nin başını çektiği ittifak ne yapmaya çalışıyor' sorusunun cevabını, insanlarımıza aksettireceğiz. Bu ittifak çerçevesinde 2023 seçimlerine hazırlanırken millete neyi vaat ettikleri, bunların gerçek olup olmadığı hususunda MHP olarak tespitlerimizi insanımızla paylaşacağız." dedi.

Yaza kadar ülkedeki tüm ilçeleri gezmiş olacaklarını ifade eden Yalçın, şunları kaydetti:

Bu, daha sonraki faaliyetlerle de taçlandırılacak, orada bitmeyecek. Artık MHP sahaya inmiştir, tüm teşkilat kademeleriyle 2023 yılının haziran ayına kadar bu böyle devam edecek. Bunun bilinmesini isteriz. Aktif bir siyasi hayat, çaba içerisindeyiz ve aldığımız sonuçlardan da doğrusu çok memnununuz. Çünkü partimiz şu anda sahada en rahat partidir. İnsanımıza söylemlerimizi ulaştırabildiğimiz gibi vatandaşlarımızın taleplerinin ne olduğunu da rahat bir şekilde not alıp, gereğini yapıyoruz.

Yalçın, İzmir'in Bayraklı ilçesinde büyük bir toplantıyla başlatılacak çalışma kapsamında İzmir'in diğer 4 ilçesinin de taranacağını vurgulayarak, "Bu çalışmada ilk etapta sayı 125 ilçe, 5 ildir." bilgisini paylaştı.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU