Bella Hadid: Çocukken ailenin utanç kaynağı gibi hissediyordum

Ünlü model düşüncelerinin önemsiz olduğuna inandırılarak büyütüldüğünü söyledi

Bella Hadid, 2016'da "Yılın Modeli" seçilmişti (AP)

Filistin asıllı Amerikalı model Bella Hadid katıldığı podcast programında kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. 

Moda markası Victoria's Secret'ın VS Voices adlı podcast programına 24 Ocak'ta konuk olan Hadid, Amanda de Cadenet'in sorularını yanıtladı. 

Kendisiyle aynı mesleği yapan Gigi ve Anwar'ın kardeşi Bella Hadid çocukken yaşadığı sıkıntıları anlattı ve ailenin "utanç kaynağı" gibi hissettiğini, o dönem düşüncelerine önem verilmediğini söyledi. 

Hadid zamanla başkalarını memnun etmeye odaklanan birine dönüştüğünü, "cinsel, fiziksel veya duygusal" sınırlar koymayı bıraktığını dile getirdi. 25 yaşındaki ünlü model şu ifadeleri kullandı:

İlişkilerde ya da ailede sürekli düşüncelerimin kendilerininkinden daha az önemli olduğunu söyleyen erkeklerin çevresinde büyüdüm.

Çocukken yaşadıklarının büyüdüğünde de kendisini ciddi biçimde etkilediğini ifade eden Hadid, "Ya susup ağlayacaktım ya da tepki gösterip gidecektim" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Model kendisini istismar eden kişilere sürekli olarak geri döndüğünü ve bir noktadan sonra sahip olduğu tüm enerjiyi işine verir hale geldiğini söyledi. 

Günde 14 saate yakın çalıştığını söyleyen model iş dışında vaktinin kalmaması nedeniyle doğum günü, düğün gibi birçok kutlamayı kaçırdığını ifade etti. 

Model geçen yıl şoke edici bir düşüş yaşadıktan sonra değişiklik yapmaya karar verdiğini söyledi. 

Hadid sosyal medyadan uzak durup meditasyon yaparak kendisini topladığını belirtti. Model uyguladığı yöntemler "klişe" olsa da işe yaradığını dile getirdi. 

 

Independent Türkçe, The Sun, Daily Mail

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU